Welke diensten biedt Kuiper

Verhuizingen met Kuiper zorgeloos verzorgd

Vele die gaan verhuizen nemen graag een deskundige in de arm, het liefst één met veel ervaring en kennis van zaken. Een verhuizing is immers voor de meeste mensen geen dagelijkse gebeurtenis en daardoor een spannende en hectische periode. Wist u bijvoorbeeld dat verhuizen in de top 3 van meest stressvolle gebeurtenissen staat, alleen scheiden en het overlijden van een dierbare geven meer stress dan een verhuizing. Kuiper is zo'n deskundige en zorgt ervoor dat u een voordelige en zorgeloze verhuizing heeft. Kuiper de Internationale Verhuizer biedt diverse verhuisservices. Alles verloopt volgens een vast concept. Zo kiest u zelf de verhuisservice die bij u past. Internationaal verhuizen vanuit en naar het buitenland, het regelen van een project- of kantoor verhuizing, verhuizen binnen Nederland en/of inboedel- of archiefopslag, Kuiper De Internationale Verhuizer voert deze verhuizingen uit voor zowel particulieren als het bedrijfsleven. Tevens beschikken wij over opslag faciliteiten voor meubel- en archiefopslag op verschillende locaties in Europa.
Hierbij biedt Kuiper De Internationale Verhuizer ook voordelige ( tijdelijke ) opslagmogelijkheden in binnen en buitenland om, in geval van ruimtegebrek, bij een overbruggingstijd tussen uw nieuwe en uw oude woning of bedrijfsruimte uw inboedel veilig en voordelig op te slaan. Voor zakelijke klanten is een speciale afdeling ingericht, waar expat begeleiding, projectverhuizingen, verhuismanagement of archiefbeheer beschikbaar is. Alles waarbij u steeds contact heeft met uw persoonlijke move-coördinator of verhuisadviseur.

Kuiper De Top voor verhuizen naar Nederland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zwitserland en Overzee

Kuiper De Internationale Verhuizer behoort sinds 1921 tot de top van de Nederlandse verhuisbranche. Het bedrijf beschikt over alle denkbare kwaliteitscertificaten voor zowel binnenlandse verhuizingen als voor een internationale verhuizing binnen Europa over de weg of Overzee. De hoge kwaliteit, de persoonlijke benadering en vaste agenten en vestigingen in Frankrijk, Spanje, Portugal , en Zwitserland en in combinatie met de jarenlange verhuiservaring van gespecialiseerde verhuizers betekent voor u een hele zorg minder. Op deze manier heeft uw een betrouwbare partner die uw verhuizing zorgeloos en betaalbaar verzorgd.
Kuiper De Internationale Verhuizer verzorgt niet alleen grote verhuizingen, maar ook kleinere deel verhuizingen, naar zowel Binnenlandse als Buitenlandse bestemmingen, dit alles volgens zogeheten groepage principe, wat uiteraard direct een voordeel voor de klant oplevert.
Neem geheel vrijblijvend contact op, en maak kennis met Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733