Inboedel en Archiefopslag bij Kuiper

Veilige en betrouwbare inboedel opslag bij Kuiper

Inboedel opslag of archief opslagbeheer, kan vaak een welkome oplossing zijn in geval van bijvoorbeeld ruimte gebrek. Als u ruimtegebrek heeft, of wanneer u een tijdelijke of langdurige ruimte zoekt voor de opslag van uw inboedel, meubel opslag voor bedrijven, of archief opslag zoekt, dan biedt Kuiper De Internationale Verhuizer u praktische, moderne, volledig elektronisch beveiligde en boven al voordelige opslag mogelijkheid in Weesp, centraal gelegen tussen Amsterdam, Almere, en het Gooi.

Inboedel opslag: Kuiper De Internationale Verhuizer geeft u de ruimte

Inboedel opslag bij Kuiper De Internationale Verhuizer is een oplossing op maat bij ruimtegebrek. Maar ook een verhuizing kan gepaard gaan met tijdelijke opslag van uw inboedel. Bijvoorbeeld bij vertraging in de oplevering, waardoor er een korte of langere periode ontstaat tussen het ophalen en het afleveren van uw inboedel. Ook kan het voor komen dat u voor een tijdelijke positie als expat in het buitenland verblijft. Vaak is uw huidige inboedel te waardevol om weg te gooien en kunnen ze later weer van pas komen. Sla ze dan voor een korte of langere periode op bij Kuiper De Internationale Verhuizer, zo kunnen wij zorg dragen voor een deel verhuizing van u persoonlijke goederen naar uw expat verblijf en de rest opslaan in onze opslag locatie. Voor zowel langdurige opslag als voor een tijdelijk ruimteprobleem. En niet alleen voor inboedels, maar ook voor de opslag van auto’s of pleziervaartuigen. Vraag ook gerust naar onze Self Storage oplossingen zoals het zelf aanleveren of ophalen van uw inboedel, of over onze mogelijkheden voor veilige archiefopslag.

Waarom uw inboedel of meubel opslag bij Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.?

  • Onze opslagfaciliteit is uitstekend bereikbaar gelegen in de nabijheid van de A1 en de A9 tussen Amsterdam, Almere en het Gooi.
  • Uw inboedel staat onder 24 uur cameratoezicht en alarmbeveiliging.
  • Bij meubelopslag wordt uw inboedel opgeslagen in daarvoor speciaal bestemde meubel opslag kisten, deze zijn volledig vrij van ongedierte en hebben als voordeel dat door een constante luchtvochtigheid uw meubelen in goede conditie blijven.
  • Uw opslagperiode is 100% variabel, u heeft geen opzeg termijn, zo kiest u voor een opslagperiode die bij u past; van enkele weken tot semi-permanent.
  • U huurt op maat: U betaalt niet per ruimte, maar per kubieke meter, met een minimum van 5,45 m3
  • Voordelig opslaan is dus al mogelijk vanaf € 27,25 ex BTW per maand.
  • Door het voeren van het juiste klimaat is de opslag ook geschikt voor het opslaan van bijvoorbeeld schilderijen en antiek.
  • Ophalen of zelf aanleveren.

Zo ziet u dat er vele mogelijkheden zijn voor meubel, archief of inboedelopslag, alles is mogelijk wel verzoeken wij u uw komst vooraf telefonisch aan te kondigen. Zo ziet u wij maken graag duidelijke afspraken.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen bij de veilige opslag van uw inboedel, bedrijfsinventaris of andere zaken? Neem dan geheel vrijblijvend voor meer informatie contact met ons op.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733