Verhuizen België

Verhuizen vanuit of naar België

Voordelig internationaal verhuizen vanuit of naar België.

Kies voor de kwaliteit van de internationale verhuisspecialist Kuiper. Kuiper De Internationale Verhuizer verhuist bijna wekelijks vanuit en naar België. Vooral bestemmingen als Antwerpen, Brussel en Gent zijn frequente bestemmingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Weesp ( bij Amsterdam ) en onze vestiging in België coördineren wij de totale Europese verhuismarkt. Of het nu gaat om kleinere deel inboedels van expats, of om een complete verhuizing voor medewerkers van de Europese Unie: Kuiper De Internationale Verhuizer helpt u flexibel, snel en voordelig te verhuizen vanuit of naar België. Door onze gecombineerde ritten kunnen wij uw verhuizing flexibel indelen en toch voordelig uw verhuizing uitvoeren. Direct voordeel voor de klant dus. Bovendien kunt u ook bij ons ook terecht wanneer u van België naar Spanje, Frankrijk, Portugal, Zwitserland of gewoon naar Nederland verhuist, wij verzorgen verhuizingen door heel Europa vanuit en naar België.

Ons motto: U Pakt uw koffertje... Wij de Rest !

Specialist in verhuizen vanuit of naar België

De medewerkers zijn gespecialiseerd in internationaal verhuizen, een reden voor Belgische firma’s om gebruik te maken van de diensten van Kuiper De Internationale Verhuizer. Zo voeren wij ook verhuisopdrachten uit vanuit of naar België naar bijvoorbeeld Spanje, Frankrijk of Portugal, en Zwitserland. Wij kennen zowel de bestemming als de laad locaties erg goed, want wij hebben naast onze vestiging in Nederland en België, ook vestigingen in Frankrijk, Spanje Portugal en Zwitserland. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Kuiper De Internationale Verhuizer is bovendien voordeliger omdat wij verhuizingen volgens het zogenoemde groepage systeem uitvoeren, het combineren van verschillende verhuizingen. Zo krijgt u hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, en kunt u toch flexibel verhuizen vanuit of naar België.

Zorgeloos Verhuizen met keuze vrijheid

Naast het combineren van verhuizingen ( = direct voordeel voor de klant ) werken wij volgens een vast concept. Zo kunt u kiezen voor de Economy**, Comfort*** of Business**** verhuisservice. Wanneer u zelf gaat inpakken en uitpakken bent u vaak avond aan avond bezig, maar kunt u wel kiezen voor het voordelige transport van een Economy pakket. Kiest u ervoor om meer uit handen te geven kunt u ook kiezen voor volledig verzorgd verhuizen met het Business**** pakket. Zo zorgen wij ervoor dat u zich kan concentreren op andere belangrijke zaken.

Kuiper De Internationale Verhuizer verzorgt voor zowel particulieren als het bedrijfsleven verhuizingen uit vanuit en naar België. Wij bieden daarbij ook de mogelijkheid om voordelig uw inboedel op te slaan. Zo is bij ruimtegebrek of een overbruggingstijd tussen uw nieuwe en uw oude woning uw inboedel in veilige en betrouwbare handen.

Voor meer informatie over verhuizen vanuit of naar België neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733