Verhuizen vanuit of naar Duitsland

Kuiper specialist als Duitsland verhuizer

Verhuizen naar Duitsland is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Wonen in Duitsland biedt namelijk veel mogelijkheden, o.a. betaalbare huizen en bouwgrond. Steeds meer Nederlanders wagen de stap, en verhuizen naar Duitsland. Duitsland is dan ook al jaren de nummer 2 van favoriete landen om naar toe te emigreren. Vooral de plaatsen langs de oostgrens van Nederland zijn populair. Kuiper De Internationale Verhuizer heeft in de afgelopen jaren voor vele Nederlanders de verhuizing naar Duitsland mogen verzorgen.

Ons motto: U pakt uw koffertje…Wij de Rest!

Dat wij al vele verhuizingen naar Duitsland hebben mogen verzorgen, is niet zonder reden. Met ruim 90 jaar verhuis ervaring behoren wij immers tot één van de oudste erkende verhuisbedrijven van ons land en is Kuiper lid van de International Association of Movers. Wij zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen. Duitsland is één van de meest gevraagde bestemmingen. Kuiper De Internationale Verhuizer beschikt in Duitsland ook over een uitgebreid netwerk van lokale vertegenwoordigers waarmee wij al vele jaren mee samenwerken. Stuk voor stuk erkend en gecertificeerd. Goed opgeleide en vooral betrokken verhuizers van Kuiper garanderen u een zorgeloze verhuizing. Met onze inzet en lokale relaties wordt het verhuizen naar Duitsland een succes. Ons motto; U pakt uw koffertje…. wij de rest! Verhuizen naar Duitsland is dan ook geen enkel probleem voor Kuiper.

Meer weten? Vraag dan nu geheel vrijblijvend uw persoonlijke verhuizen Duitsland offerte aan.

Goedkoop verhuizen naar Duitsland

Doordat wij frequent inboedels verhuizen naar Duitsland kunt u bij Kuiper profiteren van onze combinatieritten. Door verschillende verhuizingen te combineren kunnen wij uw inboedel extra goedkoop verhuizen. Wij bieden met regelmaat verschillende verhuismogelijkheden van en naar verschillende regio’s Duitsland aan, zodat wij in overleg met u een passende datum voor uw verhuizing naar Duitsland kunnen plannen. Meer weten over de mogelijkheden om met Kuiper goedkoop te verhuizen naar Duitsland? Bel ons gratis en ontdek wat Kuiper voor u kan betekenen.
Bekijk onze verhuisservice pakketten voor verhuizen vanuit en naar Duitsland

Bekijk ook onze nieuwe verhuisservice pakketten. Met deze complete verhuispakketten heeft u de keuze uit een verhuizing met 3 verschillende serviceniveaus waarbij u van te voren weet wat wel en wat niet door het verhuisbedrijf wordt verzorgd. Kies bijvoorbeeld voor het comfort verhuispakket. Een voordelige manier van verhuizen naar Duitsland waarbij tal van services zijn inbegrepen. Wenst u een complete verhuizing waarbij alles van deur tot deur voor u wordt verzorgd, dan is het Business**** verhuispakket een goede keuze.

Bel ons gratis en ontdek wat Kuiper voor u kan betekenen.

Tip! Gaat u voor een paar jaar verhuizen naar Duitsland bijvoorbeeld als expat voor uw werk? Maak dan gebruik van onze voordelige inboedelopslag zodat uw kostbare inboedel veilig wordt opgeslagen.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733