Verhuizen vanuit of naar Engeland

Verhuizen naar Engeland doet u voordelig en snel met Kuiper De Internationale Verhuizer.

Met ruim 90 jaar verhuiservaring behoort Kuiper tot één van de oudste erkende verhuisbedrijven van ons land en is lid van de International Association of Movers. Gespecialiseerd in internationale verhuizingen waarbij verhuizingen overzee, bijvoorbeeld naar Engeland, regelmatig door ons worden uitgevoerd. Goed opgeleide en vooral betrokken verhuizers van Kuiper garanderen u een zorgeloze verhuizing. Verhuizen naar Engeland is dan ook geen enkel probleem voor Kuiper. Met onze inzet en lokale relaties wordt het uw verhuizing een succes. Meer weten over de mogelijkheden om met Kuiper naar Engeland te verhuizen?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend onze verhuizen naar Engeland offerte aan.

Ons motto: U Pakt uw koffertje... Wij de Rest !

Frequente verhuisservices vanuit en naar Engeland

Doordat wij frequent inboedels verhuizen naar Engeland kunt u bij Kuiper profiteren van onze combinatieritten. Door verschillende verhuizingen te combineren kunnen wij uw inboedel extra goedkoop verhuizen. Wij bieden met regelmaat verschillende verhuismogelijkheden van en naar verschillende steden in Engeland aan, zodat wij in overleg met u een passende datum voor uw verhuizing naar Engeland kunnen plannen. In ons ritoverzicht kunt u de actuele planning van onze transporten bekijken.

Kies een verhuisservice die bij uw past

Bekijk ook onze nieuwe all-in verhuispakketten. Met de complete verhuispakketten heeft u de keuze uit een verhuizing met 3 verschillende serviceniveaus waarbij u van te voren weet wat wel en wat niet door het verhuisbedrijf wordt verzorgd. Kies bijvoorbeeld voor het comfort verhuispakket. Een voordelige manier van verhuizen naar Engeland waarbij tal van services zijn inbegrepen. Wenst u een complete verhuizing waarbij alles van deur tot deur voor u wordt verzorgd, dan is het Business verhuispakket een goede keuze.

Verhuizen vanuit of naar London

Kuiper De Internationale Verhuizer is voor vele internationale bedrijven al vele jaren een gerespecteerde partner. Zo verzorgen wij voor een aantal multinationals de relocatie van hun buitenlandse werknemers en hebben wij in de afgelopen jaren vele verhuizingen naar Londen verzorgt. Heeft u specifieke verhuiswensen naar London neem dan zeker contact met Kuiper op. Onze verhuisspecialisten staan u graag te woord.

Wilt u een deel zending vanuit of naar Engeland verhuizen?

Omdat wij frequent inboedels verhuizen naar Engeland, kunnen wij ook kleinere zendingen, zoals een kast of een gedeelte van uw inboedel gemakkelijk meenemen tegen aantrekkelijke tarieven. Bel ons gratis en ontdek wat Kuiper De Internationale Verhuizer voor u kan betekenen.

Tip! Voor een paar jaar verhuizen naar Engeland voor uw werk? Maak dan gebruik van onze goedkope inboedelopslag in Weesp ( bij Amsterdam ). Hier wordt uw kostbare inboedel veilig en voordelig opgeslagen.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733