Verhuizen vanuit of naar Frankrijk

Kuiper de favoriete verhuizer om naar Frankrijk te verhuizen

Wilt u verhuizen vanuit of naar Frankrijk? Bij Kuiper De Internationale Verhuizer bent u aan het juiste adres. Kuiper is één van de oudste erkende verhuisbedrijven van Nederland, en al jaren gespecialiseerd in internationale verhuizingen vanuit en naar Frankrijk. In de afgelopen jaren hebben wij vele verhuizingen naar verschillende regio’s in Frankrijk verzorgd. Verhuizen naar Frankrijk of een andere internationale bestemming is dan ook geen enkel probleem voor Kuiper.
Meer weten? Vraag geheel vrijblijvend onze voordelige verhuizen naar Frankrijk offerte aan.

Ons motto: U Pakt u koffertje… Wij de rest!

Kuiper bestaat inmiddels ruim 90 jaar en heeft veel ervaring in het verhuizen vanuit en naar Frankrijk opgebouwd. Vooral de departementen Cote D'Azur, Haute Provence en de Dordogne zijn populaire bestemmingen. Vele Nederlanders die verhuizen naar Frankrijk kiezen bewust voor het plezierige klimaat van deze regio’s. Kuiper beschikt in deze departementen over eigen vestigingen geleid door een Nederlandssprekende verhuiscoördinator die de gehele verhuizing vanaf het begin tot het einde kan helpen begeleiden. Zij kunnen u desgewenst ook adviseren betreffende de in Frankrijk geldende formaliteiten. Ook na de verhuizing staan zij tot u beschikking, zo helpen ze reeds veel verhuisde klanten in de regio met advies over bijvoorbeeld lokale gewoonte en leuke dingen die er te doen zijn enz.

Maar ook in andere regio’s Franse regio’s kunnen wij u dankzij ons uitgebreide netwerk van lokale vertegenwoordigers van dienst zijn. Met deze vertegenwoordigers werken wij al vele jaren tot volle tevredenheid samen. Samen met onze vakkundige en gediplomeerde verhuizers en de professionele benadering van het team van Kuiper vanuit het hoofdkantoor in Weesp ( nabij Amsterdam ) garanderen wij u een zorgeloze verhuizing naar Frankrijk. Daarom hanteren wij al jaren een vast motto; U pakt uw koffertje…. wij de rest!.

Kuiper een vertrouwd gezicht in Frankrijk

Kuiper De Internationale Verhuizer is in zijn ruim 90 jarige bestaan een vertrouwd gezicht in Frankrijk geworden. U zult onze bekende blauwe vrachtwagens regelmatig tegenkomen. Kuiper De Internationale Verhuizer heeft in de afgelopen jaren bijna wekelijks inboedels naar en vanuit Frankrijk verhuisd. Met eigen 3 eigen vestigingen met een Nederlandse verhuis coördinator bent u zeker bij Kuiper De Internationale Verhuizer op het juiste adres. Maar ook voor Parijs waar wij al jaren onze eigen agent hebben bent u bij ons op het juiste adres.

Bekijk de verhuiservaringen van een aantal van onze klanten

Kies de verhuisservice die bij u past.

Bekijk ook onze nieuwe all-in verhuispakketten. Met deze complete verhuispakketten van kuiper heeft u de keuze uit een verhuizing met 3 verschillende serviceniveaus waarbij u van te voren weet wat wel en wat niet door het verhuisbedrijf wordt verzorgd. Kies bijvoorbeeld voor het comfort***verhuispakket. Een voordelige manier verzorgd verhuizen naar Frankrijk waarbij tal van services zijn inbegrepen.

Liever extra goedkoop naar Frankrijk verhuizen.

Doordat wij frequent inboedels verhuizen naar Frankrijk kunt u bij Kuiper profiteren van onze combinatie ritten. Door verschillende verhuizingen te combineren levert dit voor u als klant direct een financieel voordeel op! Wij bieden met regelmaat verschillende verhuismogelijkheden van en naar verschillende regio’s Frankrijk aan, zodat wij in overleg met u altijd een passende datum voor uw verhuizing naar Frankrijk kunnen plannen. In combinatie met bijvoorbeeld het Economy** pakket bent u zeker voordelig uit.

Meer weten over de mogelijkheden om met Kuiper te verhuizen naar Frankrijk? Bel ons gratis en ontdek wat Kuiper voor u kan betekenen.

bekijk de reeds geplande verhuistransporten van en naar Frankrijk in ons ritoverzicht.

TIP! Nieuwe meubelen voor uw tweede huis in Frankrijk gekocht en deze wilt u laten verhuizen naar Frankrijk. Kuiper bezorgt deze snel en veilig op uw vakantieadres in Frankrijk.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733