Verhuizen vanuit of naar Italië

Voordelig verhuizen naar Italië?

Kies dan voor Kuiper De Internationale Verhuizer uit Weesp ( nabij Amsterdam ). Wij hebben niet alleen veel ervaring in het verhuizen van complete inboedels naar Italië maar verzorgen ook regelmatig kleinere transporten naar verschillende Italiaanse bestemmingen zoals naar de Toscane, Verona, Milaan, en Rome en de sterk in opkomst zijnde regio Le Marche. Verhuizen naar Italië is dan ook geen enkel probleem voor Kuiper.

U pakt uw koffertje…wij de Rest!

Dat wij al vele verhuizingen naar Italië hebben mogen verzorgen, is niet zonder reden. Met ruim 90 jaar verhuiservaring behoren wij immers tot één van de oudste erkende verhuisbedrijven van ons land en zijn erkend lid van de International Association of Movers.
Italië is ook voor Kuiper een populaire bestemming! De laatste jaren zijn regio’s als Toscane en Le Marche sterk in opkomst en neemt het aantal verhuizingen naar deze regio’s toe. Kuiper De Internationale Verhuizer beschikt ook in deze regio’s van Italië over een uitgebreid netwerk van lokale vertegenwoordigers waarmee wij al vele jaren samenwerken. Onze goed opgeleide en vooral betrokken verhuizers van Kuiper garanderen u een zorgeloze verhuizing. Met onze inzet en lokale relaties wordt het verhuizen naar Italië gegarandeerd een succes. Niet voor niets is ons motto: U pakt uw koffertje…. wij de rest!
Meer weten? Vraag dan nu onze voordelige verhuizen naar Italië offerte aan.

Goedkoop verhuizen naar Italië?

Bij Kuiper De internationale Verhuizer heeft u de keuze uit maar liefst 3 verschillende verhuisservices waarbij u van te voren weet wat wel en wat niet door het verhuisbedrijf wordt verzorgd. Kiest u bijvoorbeeld voor het comfort*** verhuispakket dan kiest u voor voordelige manier van verhuizen naar Italië waarbij toch tal van services zijn inbegrepen. Bijzonder populair is de extra voordelige economy** verhuisservice, waarbij u zelf zorgdraagt voor het volledig verhuis klaar maken van uw verhuizing.

Tip! Wij hebben een speciale gratis verhuischecklist samengesteld. Handig voor als u met verhuisplannen rondloopt. Probeer ook de volumecalculator eens zo weet u precies hoeveel volume u wilt verhuizen.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733