Verhuizen vanuit of naar Portugal

Portugal als populaire verhuisbestemming.

Verhuizen vanuit of naar Portugal is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Wonen in Portugal biedt namelijk veel mogelijkheden zoals een aangenaam klimaat, waarbij vooral de Algarve een favoriete bestemming is. Maar tegenwoordig zijn ook regio’s als Coimbra, Caldas Da Rainha  en Lissabon inmiddels populaire bestemmingen in Portugal geworden. Kuiper De Internationale Verhuizer heeft voor vele Nederlanders reeds de verhuizing vanuit en naar Portugal mogen verzorgen.

Ons motto: U Pakt uw koffertje… Wij de Rest!

Dat wij al vele verhuizingen naar Portugal hebben mogen verzorgen, is niet zonder reden. Met ruim 90 jaar verhuiservaring behoren wij immers tot één van de oudste erkende verhuisbedrijven van ons land. Wij zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen, en Portugal is één van de meest gevraagde bestemmingen.

Eigen vestiging in de Algarve.

Kuiper De Internationale Verhuizer beschikt in de Algarve over een eigen vestiging maar ook in andere regio’s beschikken wij over een uitgebreid netwerk van lokale vertegenwoordigers waarmee wij al vele jaren samenwerken. Goed opgeleide en vooral betrokken verhuizers van Kuiper garanderen u een zorgeloze verhuizing. Met onze inzet en lokale relaties wordt het verhuizen naar Portugal gegarandeerd een succes. Kuiper De Internationale Verhuizer heeft Nederlands sprekende agent in Portugal, en is al jaren een betrouwbare partner van diverse Nederlandse clubs. Verhuizen vanuit of naar Portugal is dan ook geen enkel probleem voor Kuiper.

Meer weten? Vraag dan nu geheel vrijblijvend de verhuizen naar Portugal offerte aan.

Goedkoop verhuizen naar Portugal.

Omdat wij frequent inboedels verhuizen naar Portugal kunt u bij Kuiper profiteren van onze combinatieritten. Door verschillende verhuizingen te combineren kunnen wij uw inboedel extra goedkoop verhuizen. Wij bieden regelmatig verschillende verhuismogelijkheden van en naar verschillende regio’s in Portugal en Spanje aan, zodat wij in overleg met u een passende datum voor uw verhuizing naar Portugal kunnen plannen. In ons ritoverzicht kunt u de reeds actuele planning van onze transporten bekijken.

Meer weten over de mogelijkheden om met Kuiper goedkoop te verhuizen naar Portugal?

Bel ons gratis en ontdek wat Kuiper voor u kan betekenen.

Kies de verhuisservice die bij u past voor u verhuizing naar Portugal

Bekijk ook onze nieuwe all-in verhuispakketten. Met de complete verhuispakketten heeft u de keuze uit een verhuizing met 3 verschillende serviceniveaus waarbij u van te voren weet wat wel en wat niet door het verhuisbedrijf wordt verzorgd. Kies bijvoorbeeld voor het comfort*** verhuispakket. Een voordelige manier van verhuizen naar Portugal waarbij tal van services zijn inbegrepen. Wenst u een complete verhuizing waarbij alles van deur tot deur voor u wordt verzorgd, dan is het Business***** verhuispakket een goede keuze.

Verhuizen van Portugal naar Nederland

U wenst terug te keren naar Nederland? Ook voor uw verhuizingen van Portugal naar Nederland is Kuiper De Internationale Verhuizer het juiste verhuisbedrijf. Wij hebben sinds ons lange bestaan al veel emigranten zowel heen als terug verhuisd naar en vanuit Portugal. Zo werd de emigratie naar Portugal een succes.

Meer weten? Vraag dan nu geheel vrijblijvend het verhuizen van Portugal naar Nederland offerte aan.

Tip! Verhuizen naar Portugal zonder zorgen? Kies altijd voor een Erkende Verhuizer die ook lid is van de van de International Association of Movers.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733