Verhuizen vanuit of naar Spanje

Kuiper marktleider voor verhuizen vanuit en naar Spanje

Verhuizen naar Spanje. Kuiper De Internationale Verhuizer,  een begrip onder Nederlandstalige in Spanje. Kuiper De Internationale Verhuizer heeft al voor vele Nederlanders de verhuizing naar Spanje mogen verzorgen. De keuze om met Kuiper vanuit of naar Spanje te verhuizen is niet zonder reden. Met ruim 90 jaar verhuiservaring behoren wij immers tot één van de oudste erkende verhuisbedrijven van  Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen, waarbij Spanje de nummer één van de meest gevraagde bestemmingen bij Kuiper de Internationale Verhuizer is. Kuiper is in de afgelopen jaren uitgegroeid als marktleider voor verhuizen vanuit of naar Spanje. Kuiper beschikt in Spanje over 6 eigen vestigingen onder supervisie van een Nederlands sprekend verhuis coördinator. Vanuit ons Hoofdkantoor in Weesp ( bij Amsterdam ) en met ondersteuning van onze vestigingen in Spanje wordt de gehele verhuizing vanaf het begin tot het einde optimaal begeleid. Wist u bijvoorbeeld dat er veel collega verhuisbedrijven en verhuismakelaars zijn die graag gebruik maken van de verhuisservice die Kuiper De Internationale Verhuizer biedt voor verhuizen naar Spanje. 

Ons motto; U pakt uw koffertje… wij de rest

U wilt ook verhuizen naar Spanje? Vraag dan nu geheel vrijblijvend onze verhuizen naar Spanje offerte aan.

Goedkoop gecombineerd verhuizen vanuit of naar Spanje.

Doordat wij frequent inboedels verhuizen vanuit en naar Spanje kunt u bij Kuiper profiteren van extra voordelige combinatieritten naar Spanje. Wij bieden regelmatig verschillende verhuismogelijkheden van en naar verschillende regio’s in Spanje aan, zodat wij in overleg met u een passende datum voor uw verhuizing vanuit of naar Spanje kunnen plannen. Zo hebben wij bijvoorbeeld met regelmaat verhuizingen van de Costa Brava tot aan de Costa del Sol.

Kuiper en vertrouwd gezicht in Spanje

Kuiper De Internationale Verhuizer is in zijn ruim 90 jarige bestaan een vertrouwd gezicht in Spanje geworden. Sinds de jaren 60 zijn onze bekende blauwe vrachtwagens een bekend gezicht en zult u ze met grootte regelmaat op het Spaanse wegennet tegenkomen. Kuiper De Internationale Verhuizer heeft in de afgelopen jaren wekelijks inboedels naar en vanuit Spanje verhuisd. Bekijk de verhuiservaringen van onze klanten.

Plan een verhuisservice die bij uw past

Bekijk ook onze nieuwe all-in verhuispakketten. Met de complete verhuispakketten heeft u de keuze uit een verhuizing met 3 verschillende serviceniveaus waarbij u van te voren weet wat wel en wat niet door het verhuisbedrijf wordt verzorgd. Kies bijvoorbeeld voor het comfort*** verhuispakket. Een extra voordelige manier van verzorgt verhuizen naar Spanje waarbij tal van services zijn inbegrepen. Wenst u een complete verhuizing waarbij alles van deur tot deur voor u wordt verzorgd, dan is het Business**** verhuispakket een goede keuze. Kiest u voor goedkoop verhuizen naar Spanje kies dan voor het goedkope Economy** pakket zo bespaart u direct op uw verhuizing naar Spanje en houdt u meer geld over om leuke dingen te doen onder de Spaanse zon.

Verhuizen van Spanje naar Nederland

U wenst of u wordt door gezondheidsreden gedwongen na een kort of langdurig verblijf terug te keren naar Nederland? Ook voor uw verhuizingen van Spanje naar Nederland is Kuiper De Internationale Verhuizer het juiste verhuisbedrijf. Wist u dat Kuiper sinds haar lange bestaan al veel emigranten zowel heen als terug heeft verhuisd naar en vanuit Spanje. Wij nemen graag uw zorgen uit handen en helpen u graag met uw verhuizing naar Nederland.

Meer weten? Vraag dan nu geheel vrijblijvend het verhuizen van Spanje naar Nederland offerte aan.

Tip! Verhuizen naar Spanje zonder zorgen? Kies altijd voor een vertrouwde Nederlandse Erkende Verhuizer die ook lid is van de van de International Association of Movers. Zo is uw kostbare inboedel in vertrouwde handen.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733