Kuiper De Internationale Verhuizer

Gespecialiseerd in internationale verhuizingen

Kuiper De Internationale Verhuizer heeft zich binnen Europa voornamelijk gespecialiseerd in het verhuizen van en naar Spanje, Frankrijk, Portugal en Zwitserland. In de filosofie van Kuiper De Internationale Verhuizer wordt de klant niet alleen in Nederland, maar ook op de nieuwe woonbestemming volledig bijgestaan. Kuiper De Internationale Verhuizer beschikt daarom over elf eigen Europese vestigingen in Frankrijk, Spanje, Portugal, en sinds 2012 ook in Zwitserland die allemaal worden geleid door Nederlanders. Onze medewerkers in onze buitenlandse vestigingen spreken naast het Nederlands ook de lokale taal. Zij kennen de in het land geldende invoerprocedures en zijn uitstekend op de hoogte van alle noodzakelijke formaliteiten om uw verhuizing tot een succes te maken. Heeft u ook plannen voor een internationale verhuizing? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag geheel vrijblijvend alle mogelijkheden.

Ons motto: U pakt uw koffertje... Wij de rest!

Tevreden klanten

De keuze voor een verhuisbedrijf, zeker als het om de verhuizing van uw kostbare inboedel gaat, is geen eenvoudige keuze. Vanzelfsprekend spelen bij uw keuze zaken mee als het lidmaatschap Erkende Verhuizer en vindt u het van belang dat het verhuisbedrijf gespecialiseerd is in internationale verhuizingen. Maar nog belangrijker is de mening van onze klanten. Bekijk daarom wat onze klanten zeggen.

Hoogste kwaliteitsnormen

Kuiper De Internationale Verhuizer is al jaren onderdeel van het wereldwijde netwerk van de International Association of Movers kortweg IAM een netwerk van meer dan 2.000 verhuisagenten in ruim 165 landen. Dit geeft de klant de zekerheid van een vakkundige en verzorgde verhuizing in Nederland en daarbuiten. Daarnaast is Kuiper ook een geaccrediteerd lid van de Organisatie voor Erkende Verhuizers en de Federatie voor Europese Verhuisorganisaties (FEDEMAC) Kuiper De Internationale Verhuizer voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van verhuizen.

Hoofdkantoor in Weesp nabij Amsterdam

Het hoofdkantoor van Kuiper De Internationale Verhuizer is gevestigd in een groot en modern opslagpand in Weesp op enkele minuten van Amsterdam. Vanuit dit voormalige streng beveiligde pand van de ABN AMRO bank verzorgt Kuiper De Internationale Verhuizer alle (internationale) verhuizingen. Naast verhuizingen worden in Weesp ook andere services zoals inboedel- en archiefopslag aangeboden.

Meer weten over Kuiper De Internationale Verhuizer? Bekijk Kuiper in de Media.

Kies de Verhuisservice die bij u past.

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733