Kuiper Disclaimer

De website www.kuiperbv.nl is eigendom van Kuiper De Internationale Verhuizer B.V. De website wordt uitsluitend voor uw persoonlijk gebruik ter beschikking gesteld. Al het overige gebruik is slechts toegestaan na schriftelijke toestemming van Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Kuiper De Internationale Verhuizer heeft de nodige zorgvuldigheid in acht genomen bij de totstandkoming van deze website. Uit het oogpunt van zorgvuldigheid is aan de inhoud van deze website de grootst mogelijke aandacht besteed. Er kan echter geen garantie worden gegeven dat de informatie, zoals afgebeeld op uw beeldscherm, voor 100% correct is. Het is niet mogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. U kunt daarom geen rechten ontlenen aan de inhoud van deze website.
Bijdragen aan de website door derden en verwijzingen van of naar derden vallen buiten de verantwoordelijkheid van Kuiper De Internationale Verhuizer B.V. Het gebruik van de website is voor uw eigen rekening en risico. Kuiper De Internationale Verhuizer B.V. kan of is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de gevolgen van het door uw gebruik van de website noch voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de, al dan niet door derden aangeboden, informatie op de website van Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.
Kuiper de Internationale Verhuizer is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de website voor zover die door derden wordt aangeboden. Kuiper De Internationale Verhuizer is niet verantwoordelijk voor eventuele overeenkomsten die zijn aangegaan naar aanleiding van of door tussenkomst van Kuiper De Internationale Verhuizer B.V., Kuiper De Internationale Verhuizer B.V. behoudt zich het recht voor de door derden aangeboden informatie te wijzigen of te verwijderen indien deze in strijd is met de wet of regelgeving dan wel in strijd is met goede zeden, openbare orde, de overeengekomen algemene voorwaarden en of Netiquette.

Wijzigingen

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer. Waarbij altijd de laatste wijzigingen van toepassing zijn.
Check daarom regelmatig de disclaimer op onze website voor eventuele wijzigingen in het beleid van Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Bezwaren

Heeft u bezwaar tegen een onderwerp en/of de getoonde afbeelding of heeft u vragen en/of opmerkingen over de website van Kuiper De Internationale Verhuizer B.V. dan kunt u dat kenbaar maken aan bij webmaster@kuiperbv.nl
Wij zullen u klacht, op- of aanmerking zorgvuldig bestuderen en daar waar nodig direct actie ondernemen.

 

Kies de Verhuisservice die bij u past.

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733