Historie

Sedert 1921

Kuiper De Internationale Verhuizer werd in 1921 opgericht door de heer Kuiper te Bussum.
De heer Kuiper richtte zich in het begin vooral op meubel leveranties en kleine verhuizingen tussen Amsterdam en het toenmalige Bussum, Hilversum, Naarden en Laren.

Toen tijdens de eerste emigraties in de jaren 30 gezocht werd naar verhuizers die konden assisteren met het voorbereiden van verhuizingen naar met name de Verenigde staten van Amerika ging de heer Kuiper hiermee voor het eerst aan de slag.

Na Tweede Wereldoorlog, ging het inmiddels door de gebroeders Kuiper overgenomen bedrijf, verder met het richten op internationale verhuizingen. Zo werden er tijdens de tweede grootte emigratie golf die door de economische crisis en de dreiging van een Derde Wereldoorlog verhuizingen georganiseerd naar de nieuwe werelden als Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika.

Toen in de Jaren 60 een groeiende vraag kwam naar internationale verhuizers voor Europese bestemmingen als Italië en Zwitserland begonnen de gebroeders Kuiper zich meer te specialiseren in het verhuizen met de eigen blauw witte vrachtwagens naar deze populaire bestemmingen. Hierbij begonnen ze met het combineren van verhuizingen en was het groepage verhuizen en feit.

In de jaren 70 en 80 toen de emigratie van pensionarissen op gang kwam naar Frankrijk, Spanje en Portugal werden deze als echte specialiteit steeds verder uitgebreid, hiermee werd Kuiper toonaangevend als verhuizer vanuit en naar deze landen. Vanaf dit moment ging Kuiper ook zijn vaste motto voeren: U pakt uw koffertje... Wij de Rest!

Kuiper De Internationale Verhuizer is hiermee inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Midden en Zuid Europa, en de inmiddels geheel blauwe vrachtwagens van Kuiper De Internationale Verhuizer zijn dan ook vaak in deze landen te zien. Zo ziet u dat Kuiper De Internationale Verhuizer uitgegroeid is als toonaangevende internationale verhuizers van Nederland.
Met meer dan 90 jaar verhuiservaring is Kuiper één van de oudste en een van bekendste erkende verhuisbedrijven van ons land.

Vraag hier vrijblijvend meer informatie of offerte aan.

Kies de Verhuisservice die bij u past.

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733