Verhuizen algemeen

Verhuizen en verhuisstress

Ondanks een goede voorbereiding kan verhuizen veel stress veroorzaken, vooral als je naar een nieuw land of vreemde omgeving verhuist. Deze stress neemt zelfs nog meer toe als er ook nog kinderen mee verhuizen. Wist u bijvoorbeeld dat verhuizen in de top 3 staat van meest stressvolle ervaringen staat, alleen scheiden en het verlies van een dierbare wordt als meer stressvol ervaren.

Verkoop en koop van een eigen huis

Vaak begint de stressvolle periode al veel eerder dan alleen bij de verhuizing. Het begint vaak bij het zoeken naar een nieuwe woning en eventueel het verkopen van je eigen huis. Zodra deze eerste fase is afgerond komt de periode van opbouwende stress tot aan de verhuisdag zelf. Wij adviseren daarom altijd zo vroeg mogelijk te beginnen met de voorbereiding op de daadwerkelijke verhuizing. Vraag daarom vast een offerte voor je  verhuizing aan zodra het huis te koop staat. op deze manier weet je al vroeg waar rekening mee gehouden dient te worden.

Het voorbereiden van de verhuizing.

Omdat verhuizen zelf heel stressvol kan zijn is een goede voorbereiding zeer belangrijk. Denk hierbij eerst aan het regelen van een goede betrouwbare verhuizer. Kuiper De Internationale Verhuizer is als Erkende Verhuizer de ideale partner om uw verhuizing zorgeloos te organiseren. Goed verhuizen begint met het goed voorbereiden, bijvoorbeeld met inpakken van de verhuisdozen. Verhuisdozen worden door Kuiper De Internationale Verhuizer altijd Gratis ter beschikking gesteld.

Kies een verhuisservice die bij u past.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om professionele verhuizers in te schakelen voor het inpakken. Dit stemt u dan gewoon af met Kuiper De Internationale Verhuizer. Professionele verhuizers zijn misschien iets duurder dan wanneer je het zelf doet, maar bij een verhuizing over een lange afstand kun je waarschijnlijk toch het beste het inpakken overlaten aan de proffesionals. Zo kunt u bij Kuiper kiezen voor een comfort*** verhuisservice. Voordelig maar toch verzorgt. Zo hoeft verhuizen geen nachtmerrie te worden, en kunt u dus zelf bijdragen om de (eventuele) bijbehorende stress sterk te beperken.

Kinderen en verhuizen

Kinderen die verhuizen lopen een verhoogd risico op stress. Bij elke verhuizing naar een andere omgeving moet het kind wennen aan bijvoorbeeld een nieuwe omgeving met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Dit maakt verhuizen voor kinderen natuurlijk ook een stressvolle onderneming.
Om kinderen bij het verhuizen extra aandacht te geven, en bij de verhuizing te berekken, verstrekken wij aan uw kinderen voor het verhuizen van hun eigen spulletjes GRATIS hun eigen verhuisdozen. Wij maken hierbij gebruik van een piraten verhuisdoos voor jongens en een prinsessen verhuisdoos voor meisjes. Speciale dozen welke kinderen zelf kunnen kleuren en dan vullen met hun speelgoed of andere persoonlijke spulletjes. Gaat u verhuizen met kinderen vraag dan om deze speciale verhuisdozen bij uw verhuiscoördinator. Zo kunnen de kinderen wennen aan het idee van verhuizen en kunt u samen met uw kinderen van de verhuizing een minder stressvolle onderneming maken.  

Kies de Verhuisservice die bij u past.

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733