Emigreren Amerika

Verhuizen vanuit of naar Amerika

Kuiper, specialist in verhuizen naar Amerika

Gaat u binnenkort verhuizen naar Amerika en u zoekt een betrouwbaar en gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf? Bij Kuiper De Internationale Verhuizer bent u aan het goede adres. Kuiper is één van de oudste erkende verhuisbedrijven van ons land en heeft zich gespecialiseerd in verzorgen van internationale verhuizingen. Amerika is één van onze top bestemmingen!

In de afgelopen jaren hebben wij vele verhuizingen naar Amerika voor onze relaties verzorgd. Zowel het verhuizen naar Amerika van complete inboedels maar ook kleinere groepage verhuizingen worden door ons snel en voordelig geregeld.

U Pakt uw koffertje.. Wij de rest !

Kuiper bestaat ruim 90 jaar en heeft veel ervaring in het verhuizen naar Amerika opgebouwd. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Noord- en Zuid Amerika waarmee wij al vele jaren samenwerken zijn wij voor u een betrouwbare verhuispartner. Uw verhuizing naar Amerika wordt door ons met de grootste precisie uitgevoerd. Onze vakkundige en goed opgeleide verhuizers en de professionele benadering van het team van Kuiper garanderen u een zorgeloze verhuizing naar Amerika. Uw persoonlijke verhuiscoördinator van Kuiper zal de gehele verhuizing vanaf het begin tot het einde geheel begeleiden en u desgewenst ook adviseren op het gebied van douaneformaliteiten.

Kuiper is lid van the International Association of Movers

Kuiper De Internationale Verhuizer is al vele jaren een gerespecteerd lid van de IAM, The International Association of Movers (IAM). Deze brancheorganisatie is de wereldwijde vereniging van verhuisbedrijven en heeft zich tot doel gesteld om de hoogst mogelijke dienstverlening binnen de verhuisbranche te kunnen garanderen. Een verhuisbedrijf dat lid is van de IAM betekent voor u als klant maximale zekerheid!

Afvaarten en transittijd voor een verhuizing naar Amerika

Kuiper De Internationale Verhuizer kan uw verhuizing van deur tot deur voor u organiseren. Voor verhuizingen naar Amerika zijn meerdere afvaarten per week mogelijk. Voor een volledige verhuizing dient u rekening te houden met de volgende verhuistijd;
• West kust bijvoorbeeld via Portland of Los Angeles full load container ongeveer 5 tot 6 weken
• West kust groepage container ongeveer 8 tot 10 weken
• Oost kust bijvoorbeeld via New York of Miami full load container 3 tot 4 weken
• Oost kust groepage container 6 tot 8 weken

Let hierbij dus op dat het hier om een deur tot deur service betreft inclusief de inklaring van de inboedel ( dit neemt in Amerika ongeveer 5-7 dagen in beslag ), en niet alleen de overtocht van de boot. Het betreft hier een geschatte verhuistijd. Er bestaan uiteraard mogelijkheden om deze tijd te verkorten, door bijvoorbeeld speeddiensten in te zetten, maar houdt u dan rekening met een hogere kostprijs. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een kleine zending via een liftvan met het vliegtuig vooruit te sturen.

Neem voor meer informatie gratis contact op met Kuiper De Internationale Verhuizer.

Belangrijke zaken bij het emigreren en verhuizen naar Amerika

Bij het verhuizen naar Amerika dient u rekening te houden met een aantal zaken voor een belastingvrije invoer van uw inboedel. En zijn uiteraard restricties voor toegang tot Amerika, neem hierover altijd contact op met de Amerikaanse Ambassade of consulaat. Het is verplicht om onvergezelde persoonlijke voorwerpen of huishoudelijke goederen in te klaren bij de Amerikaanse douane.
Voor de belasting vrije invoer in Amerika gelden o.a. de volgende niet onbelangrijk elementen voor een succesvolle en zorgeloze verhuizing naar Amerika.

• Er dient sprake te zijn van een emigratie, dus met uit- en inschrijving bij de gemeente.
• Douane document 3299 (aangifte voor vrije toegang van onvergezelde artikelen) Dit formulier geeft gedetailleerde informatie aan de Amerikaanse douane over onvergezelde goederen over de grens.
• Geldig Visum of formulier I-94 ( visum vrijstelling) en kopie paspoort
• Getekende ‘power of attorney’ informeer hier over bij Kuiper De Internationale Verhuizer.
• Er moet een duidelijke Engelse paklijst van de inboedel aanwezig te zijn ( Kuiper De Internationale Verhuizer helpt u graag hiermee).
• U mag niet alles zo maar meenemen. Zo is er een hele lijst van gevaarlijke stoffen die u beslist niet zomaar mag meenemen. Vele verfstoffen bijvoorbeeld vallen onder gevaarlijke stoffen. ( Bij twijfel kunt u dit altijd bij ons navragen).
• Andere verboden artikelen die niet mee genomen mogen worden met uw verhuizing, drugs, alcohol, producten afkomstig van beschermde diersoorten, maar ook bijvoorbeeld Perzische tapijten en kleden.
• Voor de invoer van een auto zijn strenge eisen, neem hier altijd contact op met uw verhuiscoördinator.
• Zorg ervoor dat u altijd zelf aanwezig bent bij aankomst van uw verhuizing in Amerika. ( belangrijk voor de inklaring van uw goederen). Zo vermijdt u onnodige kosten voor douane opslag etc.
• Houdt u ook altijd rekening met extra lokale inspectie kosten in Amerika, deze kunnen onverwacht door de US douane aan u opgelegd worden.

Download hier de customs regulations and information for import naar de U.S.A. (in Engels ) aangeboden door Kuiper De Internationale Verhuizer in samenwerking met met de The International Association of Movers (IAM).

Professioneel in- en verpakken

Aangezien uw inboedel vervoerd wordt in een verhuiscontainer over een soms ruige zee of schommelend vliegtuig is een goede verpakking cruciaal voor een behouden aankomst. Uw inboedel moet natuurlijk extra zorgvuldig verpakt worden door de speciale export verpakkingsafdeling van Kuiper De Internationale Verhuizer. Na het in- en verpakken wordt uw inboedel in een door u zelf gekozen methode voor verscheping geladen, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een daarvoor speciaal gemaakte kist (liftvan) deze dient dan wel te voldoen aan de zogenaamde ISPM-15 eis (van gefumigeerd hout ), of kiest u voor een sole-use zeecontainer of luchtvracht box. De gespecialiseerde verpakkingsafdeling van Kuiper De Internationale Verhuizer maakt gebruik van moderne verpakkingsmaterialen en geavanceerde methoden om uw kostbare inboedel de maximale bescherming te geven voor een behouden en zorgeloze verhuizing.

Kies een verhuisservice die bij u past.

Met een keuze uit een verhuisservice van Kuiper kiest u voor een voordelige manier van verhuizen naar Amerika waarbij tal van services zijn inbegrepen. Erg populair is het voordelige comfort*** verhuisservice, hiermee wordt verhuizen naar Amerika ook nog eens een voordelige verhuizing. Ook kunt u kiezen voor de uitgebreide Business**** verhuisservice, hiermee verhuist u geheel verzorgt vanuit of naar Amerika.

Tip! Kies voor een All-risks verzekering, wij informeren u graag meer hierover.

Meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend onze verhuizen naar Amerika offerte aan.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733