Emigreren Australië

Verhuizen vanuit of naar Australië

Kuiper, specialist in verhuizen naar Australië

Gaat u binnenkort verhuizen naar Australië en u zoekt een betrouwbaar en gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf? Bij Kuiper De Internationale Verhuizer bent u aan het goede adres. Kuiper is één van de oudste erkende verhuisbedrijven van ons land en heeft zich gespecialiseerd in verzorgen van internationale verhuizingen.
In de afgelopen jaren hebben wij vele grote en kleine verhuizingen naar Australië uitgevoerd voor onze klanten. Altijd naar volle tevredenheid.

U Pakt uw koffertje.. Wij de rest !

Kuiper bestaat ruim 90 jaar en heeft veel ervaring in het verhuizen naar Australië opgebouwd. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Oceanië waarmee wij al vele jaren samenwerken zijn wij voor u een betrouwbare verhuispartner. Uw verhuizing naar Australië wordt door ons met de grootste precisie uitgevoerd. Onze vakkundige en goed opgeleide verhuizers en de professionele benadering van het team van Kuiper garanderen u een zorgeloze verhuizing naar Australië. Uw persoonlijke verhuiscoördinator van Kuiper zal de gehele verhuizing vanaf het begin tot het einde geheel begeleiden en u desgewenst ook adviseren op het gebied van douaneformaliteiten.

Kuiper is lid van the International Association of Movers

Kuiper De Internationale Verhuizer is al vele jaren een gerespecteerd lid van de IAM, The International Association of Movers (IAM). Deze brancheorganisatie is de wereldwijde vereniging van verhuisbedrijven en heeft zich tot doel gesteld om de hoogst mogelijke dienstverlening binnen de verhuisbranche te kunnen garanderen. Een verhuisbedrijf dat lid is van de IAM betekent voor u als klant maximale zekerheid!

Afvaarten en transittijd voor verhuizen naar Australië

Kuiper De Internationale Verhuizer kan uw verhuizing van deur tot deur voor u organiseren. Wij hebben elke week een afvaart. Voor een volledige verhuizing dient u rekening te houden met de volgende verhuistijd;

• Bijvoorbeeld via Sydney, Melbourne, Brisbane of Adelaide sole-use container ongeveer 6 weken
• Bijvoorbeeld via Perth, Fremantle ongeveer 7 weken
• Voor alle bestemmingen geldt, dat er ongeveer 2-3 weken bij komt in geval van groepage verscheping ( deel ladingen )

Let hierbij dus op dat het hier om een deur tot deur service betreft inclusief een geldige inklaring, en niet alleen de overtocht van de boot. Het betreft hier een geschatte verhuistijd. Er bestaan uiteraard mogelijkheden om deze tijd te verkorten, door bijvoorbeeld speeddiensten in te zetten, maar houdt u dan rekening met een hogere kostprijs. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een kleine zending via een liftvan met het vliegtuig vooruit te sturen.
Neem voor meer informatie gratis contact op met Kuiper De Internationale Verhuizer.

Belangrijke zaken bij het verhuizen naar Australië

Bij het verhuizen naar Australië dient u rekening te houden met een aantal zaken voor een belastingvrije invoer van uw inboedel. En zijn uiteraard restricties voor toegang tot Australië neem hierover altijd contact op met de Ambassade Australië of het consulaat.
Voor belastingvrije invoer in Australië gelden o.a. de volgende belangrijke elementen die zeker niet onbelangrijk voor een succesvolle en zorgeloze verhuizing naar Australië.

• Er dient sprake te zijn van een emigratie, dus met uit- en inschrijving bij de gemeente.
• Geldige werkvergunning, visum en kopie paspoort
• Douane formulier B534 ( verkrijgt u via Kuiper De Internationale Verhuizer)
• Er moet een duidelijke Engelse paklijst van de inboedel aanwezig te zijn ( Kuiper De Internationale Verhuizer helpt u hiermee).
• U mag niet alles zo maar meenemen, Australië heeft een zeer strenge Quarantaine wetgeving. Zo worden alle binnen komende verhuisinboedels geïnspecteerd door de AQIS. Kuiper De Internationale Verhuizer informeert u hier volledig over, en maakt altijd duidelijk welke kosten hiermee gemoeid zijn. De kosten kunnen variëren en zijn onder andere afhankelijk van duur en de intensiviteit van de inspectie.
• Er kunnen door de AQIS extra kosten in rekening worden gebracht voor het zogeheten steamcleaning, of gassing van de verhuisgoederen om ongedierte te doden, neem bij voorkeur dus geen levensmiddelen mee in uw verhuisinboedel, maar ook bijvoorbeeld kerstdecoraties als dennenappels of bamboe artikelen zorgen voor extra AQIS inspecties. Goederen zoals schoeisel, golfspullen, grasmaaiers, fietsen tuinmeubelen en kampeerspullen dienen geheel schoon te zijn van zand of vuil bij inlading van de container.
• Voor de invoer van een auto zijn strenge eisen, zo dient de auto minimaal 1 jaar in uw bezit te zijn en dient u te beschikken over een invoervergunning van de DOTARS neem hierover altijd contact op met uw verhuiscoördinator, Australië legt hoge boetes op voor overtredingen die zomaar kunnen oplopen tot enkele duizenden Australische dollars.
• Zorg ervoor dat u altijd zelf aanwezig bent bij aankomst van uw verhuizing in Australië. ( belangrijk voor de inklaring van uw goederen). Zo vermijdt u onnodige kosten voor douane opslag of Demurrage ( kade huur) etc.

professioneel in- en verpakken

Aangezien uw inboedel vervoerd wordt in een verhuiscontainer over een soms ruige zee of schommelend vliegtuig is een goede verpakking cruciaal voor een behouden aankomst. Uw inboedel moet natuurlijk extra zorgvuldig verpakt worden door de speciale export verpakkingsafdeling van Kuiper De Internationale Verhuizer. Na het verpakken wordt uw inboedel in een door u zelf gekozen methode voor verscheping geladen zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een daarvoor speciaal gemaakte kist (liftvan) deze dient dan wel te voldoen aan de zogenaamde ISPM-15 eis (van gefumigeerd hout ), of kiest u voor een sole-use zeecontainer of luchtvracht box. De gespecialiseerde verpakkingsafdeling van Kuiper De Internationale Verhuizer maakt gebruik van moderne verpakkingsmaterialen en geavanceerde methoden om uw kostbare inboedel de maximale bescherming te geven voor een behouden en zorgeloze verhuizing.

Kies een verhuisservice die bij u past.

Met een keuze uit een verhuisservice van Kuiper kiest u voor een voordelige manier van verhuizen naar Australië waarbij tal van services zijn inbegrepen. Erg populair is het voordelige comfort*** verhuisservice, hiermee wordt verhuizen naar Australië ook nog eens een voordelige verhuizing. Ook kunt u kiezen voor de uitgebreide Business**** verhuisservice, hiermee verhuist u geheel verzorgt vanuit of naar Australië.

Tip! Kies voor een All-risks verzekering, wij informeren u graag meer hierover.

Meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend onze verhuizen naar Australië offerte aan.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733