Emigreren Dubai

Verhuizen vanuit of naar Dubai

Kuiper, gespecialiseerd in verhuizen vanuit of naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Gaat u binnenkort verhuizen vanuit of naar Verenigde Arabische Emiraten en Dubai in het bijzonder, en u zoekt een betrouwbaar en gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf? Bij Kuiper De Internationale Verhuizer bent u aan het juiste adres. Kuiper is één van de oudste erkende verhuisbedrijven van ons land en heeft zich de loop van haar bestaan gespecialiseerd in verzorgen van internationale verhuizingen, waarbij Dubai de laatste jaren enorm explosief gestegen is.

U Pakt uw koffertje.. Wij de rest !

Kuiper bestaat ruim 90 jaar en heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan in het verhuizen vanuit en naar Verenigde Arabische Emiraten en Dubai in het bijzonder en het Midden Oosten opgebouwd. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Verenigde Arabische Emiraten, waarmee wij de laatste jaren een ijzersterke samenwerking hebben opgebouwd, zijn wij voor u een betrouwbare verhuispartner voor verhuizen naar Dubai geworden. Uw verhuizing vanuit of naar Dubai wordt door ons met de grootste zorg uitgevoerd. Onze vakkundige en goed opgeleide verhuizers en de professionele benadering van het team van Kuiper garanderen u een zorgeloze verhuizing vanuit of naar Dubai. Uw persoonlijke verhuiscoördinator van Kuiper zal de gehele verhuizing vanaf het begin tot het einde geheel begeleiden en u desgewenst ook adviseren op het gebied van douaneformaliteiten.

Kuiper is lid van the International Association of Movers

Kuiper De Internationale Verhuizer is al vele jaren een gerespecteerd lid van de IAM, The International Association of Movers (IAM). Deze brancheorganisatie is de wereldwijde vereniging van verhuisbedrijven en heeft zich tot doel gesteld om de hoogst mogelijke dienstverlening binnen de verhuisbranche te kunnen garanderen. Een verhuisbedrijf dat lid is van de IAM betekent voor u als klant maximale zekerheid!

Afvaarten en transittijd voor verhuizen vanuit en naar Verenigde Arabische Emiraten en Dubai in het bijzonder.

Kuiper De Internationale Verhuizer kan uw verhuizing van deur tot deur voor u organiseren. Wij hebben elke week een afvaart. Voor een volledige verhuizing dient u rekening te houden met de volgende verhuistijd;
• Voor sole-use container ongeveer 5 weken
• Bij deel of groepage verhuizingen dient u rekening te houden met ongeveer 1-2 weken extra

Let hierbij dus op dat het hier om een deur tot deur service betreft inclusief een geldige inklaring die in Verenigde Arabische Emiraten ongeveer 10 dagen in beslag neemt, en niet alleen de overtocht van de boot. Het betreft hier een geschatte verhuistijd. Er bestaan uiteraard mogelijkheden om deze tijd te verkorten, door bijvoorbeeld speeddiensten in te zetten, maar houdt u dan rekening met een hogere kostprijs. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een kleine zending via een liftvan met het vliegtuig vooruit te sturen.

Neem voor meer informatie gratis contact op met Kuiper De Internationale Verhuizer.

Belangrijke zaken bij het emigreren en verhuizen naar Verenigde Arabische Emiraten en Dubai in het bijzonder.

Bij het verhuizen naar Verenigde Arabische Emiraten en Dubai in het bijzonder dient u rekening te houden met een aantal zaken voor een belastingvrije invoer van uw inboedel. En zijn uiteraard beperkingen voor toegang tot Verenigde Arabische Emiraten en Dubai in het bijzonder, neem hierover altijd contact op met de Ambassade van Verenigde Arabische Emiraten. Voor belasting vrije invoer in Verenigde Arabische Emiraten gelden o.a. de volgende belangrijke elementen die niet onbelangrijk zijn voor een succesvolle en zorgeloze verhuizing naar Dubai.

• Er dient sprake te zijn van een emigratie, dus met uit- en inschrijving bij de gemeente.
• Geldige werkvergunning en visum
• Er moet een duidelijke Engelse paklijst van de inboedel aanwezig zijn. ( Kuiper De Internationale Verhuizer helpt u hiermee).
• U mag niet alles zo maar meenemen naar de Verenigde Arabische Emiraten informeer hierover bij uw verhuis coördinator.
• Het is verboden in de Verenigde Arabische Emiraten alcoholhoudende dranken, pornografische literatuur, audio en video materiaal en boeken die als heiligschennis ervaren kunnen worden.
• Voor de invoer van een auto zijn strenge eisen. Wij adviseren voor Verenigde Arabische Emiraten geen auto mee te verhuizen. Neem hierover altijd vrijblijvend contact op met uw verhuiscoördinator.
• Zorg ervoor dat u altijd zelf aanwezig bent bij aankomst van uw verhuizing in Verenigde Arabische Emiraten. Dit is belangrijk voor de inklaring van uw goederen.

professioneel in- en verpakken

Aangezien uw inboedel vervoerd wordt in een verhuiscontainer over een soms ruige zee of schommelend vliegtuig is een goede verpakking cruciaal voor een behouden aankomst. Uw inboedel moet natuurlijk extra zorgvuldig verpakt worden door de speciale export verpakkingsafdeling van Kuiper De Internationale Verhuizer. Na het verpakken wordt uw inboedel in een door u zelf gekozen methode voor verscheping geladen zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een daarvoor speciaal gemaakte kist (liftvan) deze dient dan wel te voldoen aan de zogenaamde ISPM-15 eis (van gefumigeerd hout ), of kiest u voor een sole-use zeecontainer of luchtvracht box. De gespecialiseerde verpakkingsafdeling van Kuiper De Internationale Verhuizer maakt gebruik van moderne verpakkingsmaterialen en geavanceerde methoden om uw kostbare inboedel de maximale bescherming te geven voor een behouden en zorgeloze verhuizing.

Kies een verhuisservice die bij u past.

Met een keuze uit een verhuisservice van Kuiper kiest u voor een voordelige manier van verhuizen naar Dubai waarbij tal van services zijn inbegrepen. Erg populair is het voordelige comfort*** verhuisservice, hiermee wordt verhuizen naar Dubai ook nog eens een voordelige verhuizing. Ook kunt u kiezen voor de uitgebreide Business**** verhuisservice, hiermee verhuist u geheel verzorgt vanuit of naar Dubai.

Tip! Kies voor een All-risks verzekering, wij informeren u graag meer hierover.

Meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend onze verhuizen naar Dubai offerte aan.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733