Verhuizen vanuit of naar Indonesië

Kuiper, vertrouwd in verhuizen vanuit of naar Indonesië

Bent u voornemens binnenkort te verhuizen vanuit of naar Indonesië en u zoekt een betrouwbaar en gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf? Bij Kuiper De Internationale Verhuizer bent u aan het juiste adres. Kuiper is één van de oudste erkende verhuisbedrijven van ons land en heeft zich de loop van haar bestaan gespecialiseerd in verzorgen van internationale verhuizingen, waarbij Indonesië van oudsher een vaak gekozen bestemming is.

U Pakt uw koffertje.. Wij de rest !

Kuiper bestaat ruim 90 jaar en heeft veel ervaring in het verhuizen vanuit en naar Indonesië opgebouwd. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Indonesië. Uw verhuizing vanuit of naar Indonesië wordt door ons met de grootste zorg uitgevoerd. Onze vakkundige en goed opgeleide verhuizers en de professionele benadering van het team van Kuiper garanderen u een zorgeloze verhuizing vanuit of naar Indonesië. Uw persoonlijke verhuiscoördinator van Kuiper zal de gehele verhuizing vanaf het begin tot het einde geheel begeleiden en u desgewenst ook adviseren op het gebied van douaneformaliteiten.

Kuiper is lid van the International Association of Movers

Kuiper De Internationale Verhuizer is al vele jaren een gerespecteerd lid van de IAM, The International Association of Movers (IAM). Deze brancheorganisatie is de wereldwijde vereniging van verhuisbedrijven en heeft zich tot doel gesteld om de hoogst mogelijke dienstverlening binnen de verhuisbranche te kunnen garanderen. Een verhuisbedrijf dat lid is van de IAM betekent voor u als klant maximale zekerheid!

Afvaarten en transittijd voor verhuizen vanuit en naar Indonesië

Kuiper De Internationale Verhuizer kan uw verhuizing van deur tot deur voor u organiseren. Wij hebben elke week een afvaart. Voor een volledige verhuizing dient u rekening te houden met de volgende verhuistijd;

• Voor single-use container via Bangkok ongeveer 6-7 weken
• Bij deel of groepage verhuizingen dient u rekening te houden met ongeveer 2-3 weken extra

Let hierbij dus op dat het hier om een deur tot deur service betreft inclusief een geldige inklaring die in Indonesië ongeveer 9 dagen in beslag neemt, en niet alleen de overtocht van de boot. Het betreft hier een geschatte verhuistijd.
Neem voor meer informatie gratis contact op met Kuiper De Internationale Verhuizer.

Belangrijke zaken bij het verhuizen naar Indonesië

Bij het verhuizen naar Indonesië dient u rekening te houden met een aantal zaken voor een belastingvrije invoer van uw inboedel. En zijn uiteraard restricties voor toegang tot Indonesië, neem hierover altijd contact op met de Ambassade van Indonesië. Voor belasting vrije invoer in Indonesië gelden o.a. de volgende belangrijke elementen die niet onbelangrijk zijn voor een succesvolle en zorgeloze verhuizing naar Indonesië.

• Er dient sprake te zijn van een emigratie, dus met uit- en inschrijving bij de gemeente.
• Geldige werkvergunning (IMTA) en visum (KITAS) voor minimaal 12 maanden.
• Er moet een duidelijke Engelse paklijst van de inboedel aanwezig zijn, en deze dient in sommige gevallen gestempeld te zijn door de Ambassade van Indonesië . ( Kuiper De Internationale Verhuizer helpt u hiermee).
• U mag niet alles zo maar meenemen naar Indonesië informeer hierover bij uw verhuis coördinator.
• Let u op, bij het inpakken van uw verhuizing dat er geen nieuwe goederen in de verhuiscontainer terecht komen, indien de douane in Indonesië nieuwe goederen aantreft zullen zij u onherroepelijk belasten met import belasting en daar bovenop beboeten. Boetes kunnen soms oplopen tot omgerekend duizenden euro’s. U vervoerder kent geen enkele aansprakelijkheid voor de aanwezigheid van nieuwe goederen in uw inboedel. U blijft zelf namelijk altijd aansprakelijk voor uw eigen inboedel. TIP !! Ons advies hierin is, neem nieuwe goederen ALTIJD uit de originele verpakking en gebruik ze minimaal 1 keer zodat de goederen gebruikers sporen bevatten. Zo vermeid u onnodige kosten, en zal uw inboedel zorgeloos de grens over komen.
• Neem bij voorkeur geen alcoholhoudende dranken en / of rookwaren mee in uw verhuisinboedel, er zijn strikte regels voor invoer hierover en zijn bijna altijd onderhevig aan belasting.
• Indonesië staat erom bekend dat het verkrijgen van een vrijstelling verhuisgoederen soms lastig is. Omdat het verkrijgen van de juiste documenten soms problemen oplevert. Tevens geldt dat de goederen tot maximaal 3 maanden na u eigen aankomst ingeklaard moeten zijn. Rekent u dus altijd goed uit wanneer uw inboedel verhuist naar Indonesië, voor u zelf naar Indonesië afrijst. De Indonesië douane rekent bij overschrijding of overtreding ongeveer € 80,00 per m3 geladen inboedel als import belasting.
• Voor de invoer van een auto zijn strenge eisen. Wij adviseren voor Indonesië geen auto mee te verhuizen. Neem hierover altijd vrijblijvend contact op met uw verhuiscoördinator.
• Zorg ervoor dat u altijd zelf aanwezig bent bij aankomst van uw verhuizing in Indonesië. Dit is belangrijk voor de inklaring van uw goederen bij het inklaren van uw inboedel is het namelijk van belang dat het originele paspoort getoond wordt.

Download hier de Customs regulations and information for import van de I

professioneel in- en verpakken

Aangezien uw inboedel vervoerd wordt in een verhuiscontainer over een soms ruige zee of schommelend vliegtuig is een goede verpakking cruciaal voor een behouden aankomst. Uw inboedel moet natuurlijk extra zorgvuldig verpakt worden door de speciale export verpakkingsafdeling van Kuiper De Internationale Verhuizer. Na het verpakken wordt uw inboedel in een door u zelf gekozen methode voor verscheping geladen zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een daarvoor speciaal gemaakte kist (liftvan) deze dient dan wel te voldoen aan de zogenaamde ISPM-15 eis (van gefumigeerd hout ), of kiest u voor een sole-use zeecontainer of luchtvracht box. De gespecialiseerde verpakkingsafdeling van Kuiper De Internationale Verhuizer maakt gebruik van moderne verpakkingsmaterialen en geavanceerde methoden om uw kostbare inboedel de maximale bescherming te geven voor een behouden en zorgeloze verhuizing.

Kies een verhuisservice die bij u past.

Met een keuze uit een verhuisservice van Kuiper kiest u voor een voordelige manier van verhuizen naar Indonesië waarbij tal van services zijn inbegrepen. Erg populair is het voordelige comfort*** verhuisservice, hiermee wordt verhuizen naar Indonesië ook nog eens een voordelige verhuizing. Ook kunt u kiezen voor de uitgebreide Business**** verhuisservice, hiermee verhuist u geheel verzorgt vanuit of naar Indonesië.

Tip! Kies voor een All-risks verzekering, wij informeren u graag meer hierover.

Meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend onze verhuizen naar Indonesië offerte aan.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733