Verhuizen vanuit of naar de Nederlandse Antillen

Vertrouwd verhuizen naar de Nederlandse Antillen

Verhuizen naar de Nederlandse Antillen is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Vanwege de vele Nederlandse invloeden blijkt een verhuizing vanuit Nederland naar de eilandengroep van de voormalige Nederlandse Antillen een veel minder grote stap dan gedacht. Op de eilanden wonen veel Nederlanders, er wordt dan ook bijna overal wel Nederlands gesproken. Een heerlijk klimaat en een divers aanbod aan onroerend goed. Niets voor niets kiezen steeds meer mensen ervoor om zich op de Nederlandse Antillen te vestigen. Kuiper De Internationale Verhuizer heeft in de afgelopen jaren voor vele Nederlanders de verhuizing naar de Nederlandse Antillen mogen verzorgen.

U pakt uw koffertje… Wij de rest !

Afvaarten en transittijd

Kuiper de Internationale Verhuizer kan uw verhuizing naar de Nederlandse Antillen van deur tot deur voor u organiseren, u dient er rekening mee te houden dat de totale verhuizing ongeveer 3-4 weken de tijd nodig heeft. Let hierbij dus op dat het hier een deur tot deur service is, en niet alleen de boottocht. Het betreft hier een geschatte verhuistijd. Er bestaan uiteraard mogelijkheden om deze tijd te verkorten door bijvoorbeeld speeddiensten in te zetten, maar houdt u dan rekening met een hogere kostprijs. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een kleine zending via een liftvan met het vliegtuig vooruit te sturen. Neem voor meer informatie over verhuizen naar de Nederlandse Antillen kunt tijdens kantoor uren gratis bellen met het hoofdkantoor van Kuiper De Internationale Verhuizer. Of vul vul het contact formulier in.

Belangrijke zaken bij het verhuizen naar de Nederlandse Antillen

Bij het verhuizen naar de Nederlandse Antillen dient u rekening te houden met een aantal zaken voor een belastingvrije invoer van uw inboedel.
• Er dient sprake te zijn van een emigratie, dus met uitschrijving in Nederland en inschrijving bij de Burgerlijke stand en Bevolkingsregister  met een BB10 formulier en een CRIB nummer
• Er moet een duidelijke paklijst van de inboedel aanwezig te zijn ( Kuiper De Internationale Verhuizer helpt u graag hierbij).
• U mag naar de Nederlandse Antillen niet alles zo maar meenemen. Zo is er een hele lijst van gevaarlijke stoffen die u beslist niet zomaar mag meenemen. Vele verfstoffen bijvoorbeeld vallen onder gevaarlijke stoffen. ( Bij twijfel kunt u dit altijd bij ons navragen).
• U mag slechts één personenauto per huishouden ( belastingvrij) mee verhuizen.
• Zorg ervoor dat u altijd zelf aanwezig bent bij aankomst van uw verhuizing op het eiland. ( belangrijk voor de inklaring van uw goederen). Zo vermijdt u onnodige kosten voor douane opslag etc.
• U mag nog goederen na sturen vrij van invoerrechten binnen een termijn van 6 maanden na vestiging.

professioneel in- en verpakken

Aangezien uw inboedel vervoerd wordt in een verhuiscontainer over een soms ruige zee of schommelend vliegtuig is een goede verpakking cruciaal voor een behouden aankomst. Uw inboedel moet natuurlijk extra zorgvuldig verpakt worden door de speciale export verpakkingsafdeling van Kuiper De Internationale Verhuizer. Na het verpakken wordt uw inboedel in een door u zelf gekozen methode voor verscheping geladen zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een daarvoor speciaal zelfgemaakte kist (liftvan), of anders een zeecontainer of luchtvracht box. De gespecialiseerde verpakkingsafdeling van Kuiper De Internationale Verhuizer maakt gebruik van moderne verpakkingsmaterialen en geavanceerde methoden om uw kostbare inboedel de maximale bescherming te geven voor een behouden en zorgeloze verhuizing.

Kies een verhuisservice die bij u past.

Met een keuze uit een verhuisservice van Kuiper kiest u voor een voordelige manier van verhuizen naar de Nederlandse Antillen waarbij tal van services zijn inbegrepen. Erg populair is het voordelige comfort*** verhuisservice, hiermee wordt verhuizen naar de Nederlandse Antillen ook nog eens een voordelige verhuizing. Ook kunt u kiezen voor de uitgebreide Business**** verhuisservice, hiermee verhuist u geheel verzorgt vanuit of naar de Nederlandse Antillen. Vraag hier een offerte aan.

Tip ! Kies voor een All-risks verzekering, wij informeren u graag meer hierover.

Tip! Indien u tijdelijk voor u werk naar één van de eilanden van de Nederlandse Antillen verhuist kunt u ook gebruik maken van onze opslagfaciliteiten in Weesp ( nabij Amsterdam ) voor het voor langere of kortere tijd opslaan van uw verhuisinboedel.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733