Verhuizen vanuit of naar Nieuw Zeeland

Kuiper, specialist in verhuizen naar Nieuw Zeeland

Gaat u binnenkort verhuizen naar Nieuw Zeeland en u zoekt een betrouwbaar en gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf? Bij Kuiper De Internationale Verhuizer bent u aan het goede adres. Kuiper is één van de oudste erkende verhuisbedrijven van ons land en heeft zich gespecialiseerd in verzorgen van internationale verhuizingen.

In de afgelopen jaren hebben wij vele grote en kleine verhuizingen naar Nieuw Zeeland uitgevoerd voor onze klanten. Altijd naar volle tevredenheid.

U Pakt uw koffertje.. Wij de rest !

Kuiper bestaat ruim 90 jaar en heeft veel ervaring in het verhuizen naar Nieuw Zeeland opgebouwd. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Oceanië waarmee wij al vele jaren samenwerken zijn wij voor u een betrouwbare verhuispartner. Uw verhuizing naar Nieuw Zeeland wordt door ons met de grootste precisie uitgevoerd. Onze vakkundige en goed opgeleide verhuizers en de professionele benadering van het team van Kuiper garanderen u een zorgeloze verhuizing naar Nieuw Zeeland. Uw persoonlijke verhuiscoördinator van Kuiper zal de gehele verhuizing vanaf het begin tot het einde geheel begeleiden en u desgewenst ook adviseren op het gebied van douaneformaliteiten.

Kuiper is lid van the International Association of Movers

Kuiper De Internationale Verhuizer is al vele jaren een gerespecteerd lid van de IAM, The International Association of Movers (IAM). Deze brancheorganisatie is de wereldwijde vereniging van verhuisbedrijven en heeft zich tot doel gesteld om de hoogst mogelijke dienstverlening binnen de verhuisbranche te kunnen garanderen. Een verhuisbedrijf dat lid is van de IAM betekent voor u als klant maximale zekerheid!

Afvaarten en transittijd voor verhuizen naar Nieuw Zeeland

Kuiper De Internationale Verhuizer kan uw verhuizing van deur tot deur voor u organiseren. Wij hebben elke week een afvaart. Voor een volledige verhuizing dient u rekening te houden met de volgende verhuistijd;
• Bijvoorbeeld Noordereiland via Auckland of Wellington full sole-use container ongeveer 6 tot 7 weken
• Bijvoorbeeld Zuidereiland via Lyttelton ( Christchurch ) ongeveer 7 weken
• Voor alle bestemmingen geldt, dat er ongeveer 2-3 weken bij komt in geval van groepage verscheping ( deel ladingen )

Let hierbij dus op dat het hier om een deur tot deur service betreft inclusief een geldige inklaring die in Nieuw Zeeland ongeveer 7 dagen in beslag neemt, en niet alleen de overtocht van de boot. Het betreft hier een geschatte verhuistijd. Er bestaan uiteraard mogelijkheden om deze tijd te verkorten, door bijvoorbeeld speeddiensten in te zetten, maar houdt u dan rekening met een hogere kostprijs. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een kleine zending via een liftvan met het vliegtuig vooruit te sturen.
Neem voor meer informatie gratis contact op met Kuiper De Internationale Verhuizer.

Belangrijke zaken bij het verhuizen naar Nieuw Zeeland

Bij het verhuizen naar Nieuw Zeeland dient u rekening te houden met een aantal zaken voor een belastingvrije invoer van uw inboedel. En zijn uiteraard restricties voor toegang tot Nieuw Zeeland neem hierover altijd contact op met de Ambassade of consulaat van Nieuw Zeeland. Voor belasting vrije invoer in Nieuw Zeeland gelden o.a. de volgende belangrijke elementen die niet onbelangrijk voor een succesvolle en zorgeloze verhuizing naar Nieuw Zeeland.

• Er dient sprake te zijn van een emigratie, dus met uit- en inschrijving bij de gemeente.
• Geldige werkvergunning, visum en kopie paspoort
• Combined customs & Quarantaine Declaration formulier ( verkrijgt u via Kuiper De Internationale Verhuizer )
• Er moet een duidelijke Engelse paklijst van de inboedel aanwezig te zijn ( Kuiper De Internationale Verhuizer helpt u hiermee).
• U mag niet alles zo maar meenemen. Nieuw Zeeland kent een zeer strenge Quarantaine wetgeving. Kuiper De Internationale Verhuizer informeert u hier volledig over, en maakt altijd duidelijk welke kosten hiermee gemoeid zijn. Deze kosten kunnen variëren en zijn onder andere afhankelijk van duur en de intensiviteit van de inspectie door de MAF (Ministry of agriculture and forrestry) .
• Neem bij voorkeur geen levensmiddelen mee in uw verhuisinboedel, maar ook bijvoorbeeld kerstdecoraties als dennenappels of bamboe artikelen zorgen voor extra inspecties, die kunnen leiden tot extra kosten.
• Houdt er altijd rekening mee dat bijvoorbeeld tuinartikelen en golfspullen schoon en vrij van aarde, zand of vuil dienen te zijn, ook hier wordt streng op toegezien door de MAF.
• Voor de invoer van een auto bestaan in Nieuw Zeeland strenge eisen, zo dient de auto minimaal 1 jaar in uw bezit te zijn, daarnaast zal de auto gekeurd moeten worden door de MAF. Neem hierover altijd contact op met uw verhuiscoördinator.
• Zorg ervoor dat u altijd zelf aanwezig bent bij aankomst van uw verhuizing in Nieuw Zeeland. ( belangrijk voor de inklaring van uw goederen). Zo vermijdt u onnodige kosten voor douane opslag of demurrage (kade huur)etc.

Professioneel in- en verpakken

Aangezien uw inboedel vervoerd wordt in een verhuiscontainer over een soms ruige zee of schommelend vliegtuig is een goede verpakking cruciaal voor een behouden aankomst. Uw inboedel moet natuurlijk extra zorgvuldig verpakt worden door de speciale export verpakkingsafdeling van Kuiper De Internationale Verhuizer. Na het verpakken wordt uw inboedel in een door u zelf gekozen methode voor verscheping geladen zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een daarvoor speciaal gemaakte kist (liftvan) deze dient dan wel te voldoen aan de zogenaamde ISPM-15 eis (van gefumigeerd hout ), of kiest u voor een sole-use zeecontainer of luchtvracht box. De gespecialiseerde verpakkingsafdeling van Kuiper De Internationale Verhuizer maakt gebruik van moderne verpakkingsmaterialen en geavanceerde methoden om uw kostbare inboedel de maximale bescherming te geven voor een behouden en zorgeloze verhuizing.

Kies een verhuisservice die bij u past.

Met een keuze uit een verhuisservice van Kuiper kiest u voor een voordelige manier van verhuizen naar Nieuw Zeeland waarbij tal van services zijn inbegrepen. Erg populair is het voordelige comfort*** verhuisservice, hiermee wordt verhuizen naar Nieuw Zeeland ook nog eens een voordelige verhuizing. Ook kunt u kiezen voor de uitgebreide Business**** verhuisservice, hiermee verhuist u geheel verzorgt vanuit of naar Nieuw Zeeland.

Tip! Kies voor een All-risks verzekering, wij informeren u graag meer hierover.

Meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend onze verhuizen naar Nieuw Zeeland offerte aan.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733