Verhuizen vanuit of naar Singapore

Kuiper, Specialist in verhuizen vanuit of naar Singapore

Gaat u binnenkort verhuizen vanuit of naar Singapore en u zoekt een betrouwbaar en gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf? Bij Kuiper De Internationale Verhuizer bent u aan het juiste adres. Kuiper is één van de oudste erkende verhuisbedrijven van ons land en heeft zich de loop van haar bestaan gespecialiseerd in verzorgen van internationale verhuizingen, waarbij Singapore een vaste bestemming is geworden.

U Pakt uw koffertje.. Wij de rest !

Kuiper bestaat ruim 90 jaar en heeft veel ervaring in het verhuizen vanuit en naar Singapore opgebouwd. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Singapore, waarmee wij al vele jaren samenwerken, zijn wij voor u een betrouwbare verhuispartner. Uw verhuizing vanuit of naar Singapore wordt door ons met de grootste zorg uitgevoerd. Onze vakkundige en goed opgeleide verhuizers en de professionele benadering van het team van Kuiper garanderen u een zorgeloze verhuizing vanuit of naar Singapore. Uw persoonlijke verhuiscoördinator van Kuiper zal de gehele verhuizing vanaf het begin tot het einde geheel begeleiden en u desgewenst ook adviseren op het gebied van douaneformaliteiten.

Kuiper is lid van the International Association of Movers

Kuiper De Internationale Verhuizer is al vele jaren een gerespecteerd lid van de IAM, The International Association of Movers (IAM). Deze brancheorganisatie is de wereldwijde vereniging van verhuisbedrijven en heeft zich tot doel gesteld om de hoogst mogelijke dienstverlening binnen de verhuisbranche te kunnen garanderen. Een verhuisbedrijf dat lid is van de IAM betekent voor u als klant maximale zekerheid!

Afvaarten en transittijd voor verhuizen vanuit en naar Singapore.

Kuiper De Internationale Verhuizer kan uw verhuizing van deur tot deur voor u organiseren. Wij hebben elke week een afvaart. Voor een volledige verhuizing dient u rekening te houden met de volgende verhuistijd;
• Voor sole-use container ongeveer 6 weken
• Bij deel of groepage verhuizingen dient u rekening te houden met ongeveer 2-3 weken extra

Let hierbij dus op dat het hier om een deur tot deur service betreft inclusief een geldige inklaring die in Singapore ongeveer 3-5 dagen in beslag neemt, en niet alleen de overtocht van de boot. Het betreft hier een geschatte verhuistijd. Er bestaan uiteraard mogelijkheden om deze tijd te verkorten, door bijvoorbeeld speeddiensten in te zetten, maar houdt u dan rekening met een hogere kostprijs. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een kleine zending via een liftvan met het vliegtuig vooruit te sturen.

Neem voor meer informatie gratis contact op met Kuiper De Internationale Verhuizer.

Belangrijke zaken bij het verhuizen naar Singapore

Bij het verhuizen naar Singapore dient u rekening te houden met een aantal zaken voor een belastingvrije invoer van uw inboedel. En zijn uiteraard restricties voor toegang tot Singapore neem hierover altijd contact op met de Ambassade van Singapore. Voor belastingvrije invoer in Singapore gelden o.a. de volgende belangrijke elementen die niet onbelangrijk zijn voor een succesvolle en zorgeloze verhuizing naar Singapore.

• Er dient sprake te zijn van een emigratie, dus met uit- en inschrijving bij de gemeente.
• Geldige werkvergunning, visum en kopie paspoort
• Er moet een duidelijke Engelse paklijst van de inboedel aanwezig te zijn ( Kuiper De Internationale Verhuizer helpt u hiermee).
• U mag niet alles zo maar meenemen Singapore informeer hierover bij uw verhuiscoördinator.
• Neem bij voorkeur geen alcoholhoudende dranken, rookwaren en kauwgum mee in uw verhuisinboedel. Deze zijn ten alle tijden onderhevig aan belasting. Singapore hanteert een 100% fisieke controle voor binnenkomende verhuisinboedels. 
• Voor de invoer van een auto zijn strenge eisen. Wij adviseren voor Singapore geen auto mee te verhuizen. Neem hierover altijd vrijblijvend contact op met uw verhuiscoördinator.
• Zorg ervoor dat u altijd zelf aanwezig bent bij aankomst van uw verhuizing in Singapore. Dit is belangrijk voor de inklaring van uw goederen. Op deze manier vermijdt u onnodige kosten voor douane opslag of demurrage ( kade huur) etc.

professioneel in- en verpakken

Aangezien uw inboedel vervoerd wordt in een verhuiscontainer over een soms ruige zee of schommelend vliegtuig is een goede verpakking cruciaal voor een behouden aankomst. Uw inboedel moet natuurlijk extra zorgvuldig verpakt worden door de speciale export verpakkingsafdeling van Kuiper De Internationale Verhuizer. Na het verpakken wordt uw inboedel in een door u zelf gekozen methode voor verscheping geladen zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een daarvoor speciaal gemaakte kist (liftvan) deze dient dan wel te voldoen aan de zogenaamde ISPM-15 eis (van gefumigeerd hout ), of kiest u voor een sole-use zeecontainer of luchtvracht box. De gespecialiseerde verpakkingsafdeling van Kuiper De Internationale Verhuizer maakt gebruik van moderne verpakkingsmaterialen en geavanceerde methoden om uw kostbare inboedel de maximale bescherming te geven voor een behouden en zorgeloze verhuizing.

Kies een verhuisservice die bij u past.

Met een keuze uit een verhuisservice van Kuiper kiest u voor een voordelige manier van verhuizen naar Singapore waarbij tal van services zijn inbegrepen. Erg populair is het voordelige comfort*** verhuisservice, hiermee wordt verhuizen naar Singapore ook nog eens een voordelige verhuizing. Ook kunt u kiezen voor de uitgebreide Business**** verhuisservice, hiermee verhuist u geheel verzorgt vanuit of naar Singapore.

Tip! Kies voor een All-risks verzekering, wij informeren u graag meer hierover.

Meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend onze verhuizen naar Singapore offerte aan.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733