Verhuizen vanuit of naar Zuid Afrika

Kuiper, specialist in verhuizen vanuit of naar Zuid Afrika

Gaat u binnenkort verhuizen vanuit of naar Zuid Afrika en u zoekt een betrouwbaar en gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf? Bij Kuiper De Internationale Verhuizer bent u aan het juiste adres. Kuiper is één van de oudste erkende verhuisbedrijven van ons land en heeft zich de loop van haar bestaan gespecialiseerd in verzorgen van internationale verhuizingen.

In de afgelopen jaren hebben wij vele grote en kleine verhuizingen vanuit en naar Zuid Afrika uitgevoerd voor onze klanten. Altijd naar volle tevredenheid.

U Pakt uw koffertje.. Wij de rest !

Kuiper bestaat ruim 90 jaar en heeft veel ervaring in het verhuizen vanuit en naar Zuid Afrika opgebouwd. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Afrika waarmee wij al vele jaren samenwerken zijn wij voor u een betrouwbare verhuispartner. Uw verhuizing vanuit of naar Zuid Afrika wordt door ons met de grootste precisie uitgevoerd. Onze vakkundige en goed opgeleide verhuizers en de professionele benadering van het team van Kuiper garanderen u een zorgeloze verhuizing vanuit of naar Zuid Afrika. Uw persoonlijke verhuiscoördinator van Kuiper zal de gehele verhuizing vanaf het begin tot het einde geheel begeleiden en u desgewenst ook adviseren op het gebied van douaneformaliteiten.

Kuiper is lid van the International Association of Movers

Kuiper De Internationale Verhuizer is al vele jaren een gerespecteerd lid van de IAM, The International Association of Movers (IAM). Deze brancheorganisatie is de wereldwijde vereniging van verhuisbedrijven en heeft zich tot doel gesteld om de hoogst mogelijke dienstverlening binnen de verhuisbranche te kunnen garanderen. Een verhuisbedrijf dat lid is van de IAM betekent voor u als klant maximale zekerheid!

Afvaarten en transittijd voor verhuizen vanuit en naar Zuid Afrika

Kuiper De Internationale Verhuizer kan uw verhuizing van deur tot deur voor u organiseren. Wij hebben elke week een afvaart. Voor een volledige verhuizing dient u rekening te houden met de volgende verhuistijd;
• Bijvoorbeeld naar Cape Town voor full of sole-use container ongeveer 5 weken
• Bijvoorbeeld naar Port Elizabeth of Durban ongeveer 6 weken
• Voor alle bestemmingen geldt, dat er ongeveer 2-3 weken bij komt in geval van groepage verscheping ( deel ladingen )

Let hierbij dus op dat het hier om een deur tot deur service betreft inclusief een geldige inklaring die in Zuid Afrika ongeveer 7-10 dagen in beslag neemt, en dus niet alleen de overtocht van de boot. Het betreft hier een geschatte verhuistijd. Er bestaan uiteraard mogelijkheden om deze tijd te verkorten, door bijvoorbeeld speeddiensten in te zetten, maar houdt u dan rekening met een hogere kostprijs. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een kleine zending via een liftvan met het vliegtuig vooruit te sturen.

Neem voor meer informatie gratis contact op met Kuiper De Internationale Verhuizer.

Belangrijke zaken bij het verhuizen naar Zuid Afrika

Bij het verhuizen naar Zuid Afrika dient u rekening te houden met een aantal zaken voor een belastingvrije invoer van uw inboedel. En zijn uiteraard restricties voor toegang tot Zuid Afrika neem hierover altijd contact op met de Ambassade of consulaat van Zuid Afrika. Voor belasting vrije invoer in Zuid Afrika gelden o.a. de volgende belangrijke elementen die niet onbelangrijk voor een succesvolle en zorgeloze verhuizing naar Zuid Afrika.

• Er dient sprake te zijn van een emigratie, dus met uit- en inschrijving bij de gemeente.
• Geldige werkvergunning, visum en kopie paspoort
• Ingevuld Douane formulier DA304 en P1160 ( verkrijgt u via Kuiper De Internationale Verhuizer).
• Er moet een duidelijke Engelse paklijst van de inboedel aanwezig te zijn ( Kuiper De Internationale Verhuizer helpt u hiermee).
• U mag niet alles zo maar meenemen. Zuid Afrika kent een strenge wetgeving. Kuiper De Internationale Verhuizer informeert u hier volledig over, en maakt altijd duidelijk welke kosten hiermee gemoeid zijn. Deze kosten kunnen variëren en zijn onder andere afhankelijk van duur en de intensiviteit van de inspectie.
• Neem bij voorkeur geen levensmiddelen of alcoholhoudende dranken mee in uw verhuizing naar Zuid Afrika. Indien dit toch gebeurt, dienen deze waren goed en makkelijk bereikbaar te zijn voor de inspectie, dus zorg ervoor dat dit als laaste geladen wordt. 
• Voor de invoer van een auto zijn strenge eisen, zo moet de auto het stuur aan de rechterzijde hebben. Wij adviseren voor Zuid Afrika geen auto mee te verhuizen, neem hierover altijd contact op met uw verhuiscoördinator.
• Zorg ervoor dat u altijd zelf aanwezig bent bij aankomst van uw verhuizing in Zuid Afrika. Heel belangrijk, voor de inklaring van uw goederen in Zuid Afrika is, dat vaak een origineel paspoort getoond dient te worden bij inklaring. Op deze manier vermijdt u onnodige kosten voor douane opslag of demurrage ( kade huur) etc.

professioneel in- en verpakken

Aangezien uw inboedel vervoerd wordt in een verhuiscontainer over een soms ruige zee of schommelend vliegtuig is een goede verpakking cruciaal voor een behouden aankomst. Uw inboedel moet natuurlijk extra zorgvuldig verpakt worden door de speciale export verpakkingsafdeling van Kuiper De Internationale Verhuizer. Na het verpakken wordt uw inboedel in een door u zelf gekozen methode voor verscheping geladen zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een daarvoor speciaal gemaakte kist (liftvan) deze dient dan wel te voldoen aan de zogenaamde ISPM-15 eis (van gefumigeerd hout ), of kiest u voor een sole-use  zeecontainer of luchtvracht box. De gespecialiseerde verpakkingsafdeling van Kuiper De Internationale Verhuizer maakt gebruik van moderne verpakkingsmaterialen en geavanceerde methoden om uw kostbare inboedel de maximale bescherming te geven voor een behouden en zorgeloze verhuizing.

Kies een verhuisservice die bij u past.

Met een keuze uit een verhuisservice van Kuiper kiest u voor een voordelige manier van verhuizen naar Zuid Afrika waarbij tal van services zijn inbegrepen. Erg populair is het voordelige comfort*** verhuisservice, hiermee wordt verhuizen naar Zuid Afrika ook nog eens een voordelige verhuizing. Ook kunt u kiezen voor de uitgebreide Business**** verhuisservice, hiermee verhuist u geheel verzorgt vanuit of naar Zuid Afrika.

Tip! Kies voor een All-risks verzekering, wij informeren u graag meer hierover.

Meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend onze verhuizen naar Zuid Afrika offerte aan.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733