Project- of Bedrijfverhuizingen

Project- of kantoorverhuizingen met Kuiper

Ondanks dat u het aan onze naam niet direct ziet, verzorgen wij sinds vele jaren ook complete project- en kantoorverhuizingen. Een project- of kantoorverhuizing vraagt om specifieke kennis en professionele aanpak. Kuiper De Internationale Verhuizer heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van diverse kantoorverhuizingen, zowel binnen Nederland als vanuit en naar Buitenland.

Met Kuiper een succesvolle verhuizing van uw kantoor

Als u streeft naar een snelle succesvolle overgang van de bestaande naar de nieuwe kantoorlocatie zonder veel afstemmingsverlies, dan is een goede planning met een doordacht draaiboek van het grootste belang. Kuiper de Internationale Verhuizer heeft met de jarenlange ervaring veel detail voor de aandachtspunten en valkuilen van een kantoor verhuizing opgebouwd.
Kantoorverhuizingen zijn binnen Kuiper een apart specialisme. Bij een verhuizing van een kantoor kan het zowel gaan om een interne verhuizing van een afdeling maar ook de externe kantoorverhuizingen naar een volledig nieuw pand behoren tot de services van Kuiper.

Gekwalificeerde projectbegeleider van Kuiper

Voor uw kantoorverhuizing wordt een gekwalificeerde projectbegeleider aangesteld die uw contactpersoon blijft gedurende het gehele verhuisproces. De projectbegeleider heeft jarenlange ervaring opgedaan op het gebied kantoorverhuizingen en zal door zijn specialisme de verhuizing van uw kantoor zo goed mogelijk laten verlopen. Van taxatie tot aan de oplevering heeft u één aanspreekpunt die verantwoordelijk is voor een succesvolle verhuizing van uw kantoor.
Kuiper zorgt ervoor dat de verhuizing volgens een strakke planning verloopt. Een planning die geheel in samenspraak met u wordt opgesteld. Mede doordat Kuiper over speciale kantoor- en projectverhuizers beschikt gaat er zo min mogelijk kostbare werktijd van uw medewerkers verloren. Speciale computerboxen, verhuisboxen en rolcontainers zorgen voor de juiste bescherming van uw kantoorinventaris. Van een interne verhuizing van enkele werkplekken tot een complete internationale bedrijfsverhuizing, Kuiper De Internationale Verhuizer zorgt voor een perfecte uitvoering volgens een afgesproken projectplanning.

Kantoor verhuizingen in de Regio

Kuiper verzorgt voornamelijk kantoor- en projectverhuizingen in de regio’s groot Amsterdam, het Gooi, Almere en Utrecht. In deze regio’s wordt er vaak een beroep gedaan op onze expertise op het gebied van kantoorverhuizingen. Gaat uw bedrijf binnenkort ook verhuizen of heeft u plannen voor een interne kantoorverhuizing, neem dan contact met ons op.
Onze kantoor- en projectadviseur is bereikbaar op 0294-418080.

Archiefopslag

U wilt uw bedrijfsruimte nog beter benutten? Laat ons ook uw archiefopslag en archiefbeheer verzorgen. Kuiper is gespecialiseerd in opslag van waardevolle materialen en archieven. Onze opslagfaciliteiten zijn temperatuur en vochtigheid geconditioneerd en uiteraard volledig elektronisch beveiligd. Uw archiefopslag is bij ons in goede handen.

Bekijk de mogelijkheden voor archiefopslag bij Kuiper.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733