Erkende Verhuizer

Kuiper als lid van de Erkende Verhuizer

Kuiper De Internationale Verhuizer is met ruim 90 jaar ervaring is Kuiper één van de oudste erkende verhuisbedrijven van ons land. Al vele jaren lid van de organisatie voor erkende verhuizers, de officiële brancheorganisatie voor de verhuisbranche.

Als u kiest voor de Erkende Verhuizer, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Kuiper De Internationale verhuizer voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit betekent dat wij veel aandacht besteden aan alle aspecten op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Ook nemen opleiding en training van onze medewerkers een belangrijke plaats in binnen onze bedrijfsvoering. Alle medewerkers van Kuiper worden regelmatig bijgeschoold en zijn zo altijd op de hoogte van de nieuwste verhuistechnieken en wettelijke eisen.

Om als verhuisbedrijf lid te worden van de organisatie van erkende verhuizers moet het verhuisbedrijf aan een breed scala van specifieke eisen voldoen. Deze eisen zijn vastgelegd in het erkenningsregelement en worden regelmatig getoetst door een extern bureau.

Garantie certificaat voor maximale zekerheid

Kiest u bij Kuiper voor een verhuizing binnen Nederland dan ontvangt u geheel kosteloos het garantiecertificaat* van de Erkende Verhuizers. Dit garantiecertificaat biedt u als klant een aantal bijzondere voordelen;

Uitgebreide verhuisverzekering

De Erkende Verhuizer heeft uw inboedel laten verzekeren tot een bedrag van Euro 100.000. Uw inboedel is verzekerd op basis van nieuwwaarde.

Uniek verhuisgarantie

De verhuisgarantie houdt in dat uw verhuizing, alsnog met bekwame spoed door een door de Organisatie voor Erkende Verhuizers aan te wijzen Erkende Verhuizer zal worden uitgevoerd in het geval de gecontracteerde Erkende Verhuizer wegens faillissement of surseance van betaling niet meer in staat is de verhuizing uit te voeren. Gevolgschade is uitgesloten.

Geen zorgen met unieke aanbetalingsgarantie

De aanbetalingsgarantie van de Erkende Verhuizer biedt u de zekerheid dat uw aanbetaling in geval van een onverhoopt faillissement of surseance van het verhuisbedrijf tot maximaal 25% van de overeengekomen prijs van de verhuizing door de Organisatie voor Erkende Verhuizers is gegarandeerd.

* Neemt u voor meer informatie over de inhoud, voordelen en voorwaarden van het garantiecertificaat contact met ons op of kijk op de op de officiële website van de Erkende Verhuizers.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733