The Federation of European Movers Associations (FEDEMAC)

Kuiper De Internationale Verhuizer aangesloten bij FEDEMAC.

Binnen Europa is Kuiper De Internationale Verhuizer is al jaren een gerespecteerd lid van de "The Federation of European Movers Associations (FEDEMAC), een organistatie voor erkende Europese verhuisbedrijven. De FEDEMAC is sinds 1959 opgericht als een onafhankelijk samewerkingsverband tussen nationaal erkende verhuisbedrijven, en vertegenwoordig tegenwoordig ongeveer 4000 professionele erkende verhuisbedrijven verdeeld over de 27 Europese landen. Fedemac heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een prominente organisatie die zich enerzijds richt op de kwaliteitsbewaking van de internationale verhuizingen in het algemeen, anderzijds een actieve lobby voert richting het EU parlement en de Europese Commissie om de mogelijkheden op het gebied van Internationale Verhuizingen te vergroten.

Extra focus op kwaliteitssystemen

Als u kiest voor een international verhuisbedrijf dat lid is van Fedemac kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Kuiper De Internationale verhuizer voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen die passen bij de hoge kwaliteitsnormen die Fedemac stelt. Dit betekent dat wij veel aandacht besteden aan alle aspecten op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

Extra focus op opleiding en training

Opleiding en training van onze medewerkers nemen belangrijke plaats in binnen onze bedrijfsvoering. Alle medewerkers van Kuiper worden regelmatig bijgeschoold en zijn zo altijd op de hoogte van de nieuwste verhuistechnieken en wettelijke eisen. Ook binnen Fedemac behoren opleiding en training tot één van de belangrijke speerpunten voor de komende jaren. Fedemac stimuleert de ontwikkeling van nieuwe opleidingen waardoor het kennisniveau binnen de verhuisbranche nog verder wordt verhoogd.

Kuiper De Internationale Verhuizer is al vele jaren erkend lid van Fedemac. Voor meer informatie over de Fedemac verwijzen wij u graag naar de officiële website van Fedemac.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733