Vestiging Portugal

Kuiper De Internationale Verhuizer als Portugal verhuizer

Kuiper De Internationale Verhuizer is een van de meest ervaren en professionele verhuisbedrijven voor verhuizen vanuit en naar Portugal. Kuiper verzocht al jaren verhuizingen tussen Nederland, België en Zuid-Europa. Om onze klanten in Portugal bij hun verhuizing vanuit of naar Portugal nog beter van dienst te kunnen zijn beschikken wij over een eigen vestiging in de Algarve. Door de ruime ervaring en de beschikking over een eigen vestiging in Portugal maakt dit ons dé Portugal verhuisspecialist van Nederland en België. Om deze reden maken ook graag collega verhuizers en verhuismakelaars gebruik van de diensten van Kuiper De Internationale Verhuizer voor het compleet verzorgen van een zorgeloze verhuizing tussen Nederland, België en Portugal.

Kuiper De Internationale Verhuizer beschikt op dit moment over de volgende vestiging in Portugal:

Portugal vestiging Kuiper Algarve
Verhuis coördinator : Mark Rink
Telefoon : +351 934156249

Of bel gratis naar ons hoofdkantoor in Nederland vanuit Portugal via: 800-831458

Eigen medewerkers in Portugal

Wij beschikken in onze vestiging in Portugal over een Nederlandse verhuiscoördinator en een professioneel team vakmensen, die de lokale wetgeving en situatie in Portugal goed kennen. De verhuiscoördinator verzorgt daarbij naast het transport vanuit en naar Portugal, België en Nederland, ook lokale en overzee verhuizingen. Voor u overzee verhuizing maken wij gebruik van zowel de havens in Portugal, Spanje en onze vertrouwde haven Rotterdam. Wij zoeken hierbij altijd naar de meest voordelige verhuis oplossing voor onze klant . Voor uw verhuizing vanuit of naar Portugal maken wij gebruik van de bekende blauwe lucht geveerde verhuisauto’s van Kuiper. Bovendien beschikt onze vestiging over eigen verpakkingsmateriaal dat uw gratis ter beschikking wordt gesteld door Kuiper De Internationale Verhuizer. Onze internationale vestigingen beschikken daarnaast over de mogelijkheid voor professionele opslag in hun beveiligde opslagfaciliteit.

Voordelig gecombineerd verhuizen vanuit en naar Portugal.

De sterke positie van Kuiper De Internationale Verhuizer voor het verhuizen vanuit en naar Portugal biedt u direct voordeel, wij hanteren standaard combinatietarieven. U kiest de verhuisservice die bij u past via een vast concept. De wekelijkse ritten geven u bovendien de mogelijkheid om uw verhuizing flexibel en conform uw wensen te plannen en te laten uitvoeren. En… mocht uw huis nog niet helemaal klaar zijn, dan kunt u met een gerust hart uw inboedel nog even opslaan in onze beveiligde en klimatologische opslagfaciliteiten in zowel Nederland als Portugal.

Ons motto.. U pakt u koffertje wij de rest.

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733