Partners en Collega verhuisbedrijven

Kuiper De Internationale Verhuizer sluit ook contracten af met organisaties, bedrijven, Interieur Designers, Podium en Decorbouwers en instellingen die hoge kwaliteitseisen stellen aan een verhuisoperatie op meubeltransporten die vaak complex en intensief zijn. Om altijd over voldoende gekwalificeerd personeel te beschikken werken wij nauw samen met andere Erkende Verhuisbedrijven in binnen en buitenland. Echter zullen wij altijd toezien dat het personeel dat gebruikt wordt, aan alle gestelde kwaliteitseisen voldoen die Kuiper De Internationale Verhuizer stelt.

Naast de Inhuur van personeel van collega verhuisbedrijven voeren wij ook vaak opdrachten voor collega verhuisbedrijven uit. Door de expertise en door het uitgebreide netwerk dat Kuiper De Internationale Verhuizer de afgelopen jaren heeft opgebouwd, maken andere bedrijven en verhuismakelaars graag gebruik van de diensten van Kuiper De Internationale Verhuizer.

Sponsering Nederlandse Verenigingen  

Kuiper De Internationale Verhuizer is ook al jaren een vaste partner van vele Nederlandse Verenigingen in het buitenland waarvoor wij vaak activiteiten sponsoren. Vooprbeelden hievan zijn puzzeltochten, club jubileum, haring party’s, en Nieuwjaars borrels
Ook doormiddel van adverteren in het clubblad van de Nederlandse Verenigingen ondersteunen wij indirect hun activiteiten.

Sociaal, Duurzaam en Bewust Ondernemen

Naast deze vele contacten is Kuiper De Internationale Verhuizer ook sociaal, duurzaam en milieu bewust bezig. Zo sponsoren we met onze diensten bijvoorbeeld ook de Stichting International Animal care ( SIAC ) in Spanje, en doormiddel van het inzamelen van bijvoorbeeld lege printer cartriges en oude mobiele telefoons steunen wij de stichting AAP. Daarnaast proberen wij zo veel mogelijk verpakkingsmaterialen te hergebruiken. Zo ondernemen wij ook nog eens mileu bewust.

 

De Europa pakketten van Kuiper BV

Economy**

Verhuisklaar

Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken, kies dan voor de voordeligste verhuisservice.

Comfort***

Voorbereid verhuizen

Verhuizen met extra verhuisservice, en met de mogelijkheid voor het kiezen van extra opties.

Business****

U pakt uw koffertje, wij de rest!

Wilt u de verhuizing volledig uit handen geven kiest u dan voor ons zakelijke verhuisservice.

Emigratie Informatie

Koop Emigratie Handboeken

Voor iedereen die gaat emigreren en op zoek is naar handige tips en informatie over de nieuwe woonbestemming.

Secondhome International

6-8 Oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht Investeer in uw geluk de Secondhome International.

verhu

Contactgegevens

Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl

Bel gratis naar Nederland:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733